banner564

Lahmacun ustasının bin 500 lirasını çaldı

Lahmacun ustasının bin 500 lirasını çalan İsmail Yılkar’a 18 ay hapislik verildi

Lahmacun ustasının bin 500 lirasını çaldı
banner598
Lahmacun ve kebap salonundan bin 500 TL çalan sanık İsmail Yılkar hakkındaki dava karara bağlandı. Lefkoşa Ağır Ceza Mahkemesi’nde “bina açma”, “sabıkadan sonra sirkat” ve “kasti hasar” suçlarından yargılanan İsmail Yılkar hapis cezasına çarptırıldı. 
Başkan Ömer Güran, Kıdemli Yargıç Melek Esendağlı ve Yargıç Alev Ulunay huzurunda görüşülen karar duruşmasında sanığın 18 ay hapis cezasına çarptırıldığı açıklandı.
Kararı okuyan Yargıç Alev Ulunay, sanığın 18 Ağustos 2014 tarihinde İbrahim Hakan Gök ile birlikte Girne Boğaz bölgesinde bulunan Dağ Yolu Kebap ve Lahmacun salonunun mutfak penceresinden sineklik telini keserek içeri girdiklerini söyledi. Ulunay, sanığın güvenlik kamera görüntülerinden tespit edilen sanık Gök aracılığı ile tespit edilip Girne’de tutuklandığını belirtti. Sanığın ilk etapta suçlamaları kabul etmediğini ancak daha sonra aleyhine getirilen davaları kabul ettiğini belirten Ulunay, tutuksuz yargılanan sanığı bina açma, sirkat ve kasti hasar suçlarından suçlu bulup mahkûm ettiklerini açıkladı. Sanığa ceza verirken tüm olguları değerlendirdiklerini, sanığın benzer suçlardan mahkum olduğunu ancak ıslah olmayıp aynı suçu işlemeye devam ettiğini kaydeden Ulunay,bu hususun sanık hakkında ağırlaştırıcı faktör olarak değerlendirdiklerini ifade etti. Ulunay, sanığı mahkûm olduğu üç davadan 18 ay hapis cezası ile cezalandırdıklarını açıkladı.

Güncelleme Tarihi: 23 Haziran 2015, 10:23
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner471

banner473