banner564

Lefkoşa'da meydana gelen yangın herkesi korkuttu

Ameliyat için İstanbul’da bulunan Ortaç Çetiner’e ait Lefkoşa’daki oto galeride meydana gelen yangın herkesi korkuttu

Lefkoşa'da meydana gelen yangın herkesi korkuttu
banner598
HABERİN GALERİSİ
Savaş mı çıktı?

Savaş mı çıktı?

 Zorkun TAŞER


   Lefkoşa’nın Ortaköy bölgesinde bulunan Orantex adlı oto galeride dün sabah 02.00 raddelerinde meydana gelen yangın, bölgede büyük bir korku yarattı.
   Olayın 21 Aralık saldırılarının yıldönümünde gerçekleşmesi nedeniyle, patlama sesleriyle uyanan bölge sakinleri “savaş mı çıktı?” diyerek sokağa fırladı. 
   İşletme sahibi Ortaç Çetiner’in, ameliyat için İstanbul’da bulunduğu belirtilirken, yangının çıkış nedeni hakkında ayrıntılı bilgi verilmedi. Yangının kısa sürede büyümesinin, araç depolarında yakıt bulunmasından kaynaklandığını belirten yetkililer, 4 araç ve 2 motosikletin tamamen kullanılamaz hale geldiğini, 5 arabanın ise kısmen yandığını söyledi.
   Oto galeride bulunan tamir atelyesinin de kullanılamaz hale geldiğini belirten yetkililer, zararın boyutlarını belirlemek için çalışmaların sürdüğünü ifade etti. Oto Galerinin bir çalışanı ise, zararın 250 bin TL’nin altında olmadığını ifade etti.

Kapı havada uçtu
   Diyalog muhabirine konuşan bölge sakinleri, şiddetli patlama sonrasında tamir atelyesine ait kapının havaya uçtuğunu ve trafik ışıklarının bulunduğu yerde durabildiğini belirtirken “olayın sabahın erken saatlerinde meydana gelmesi ve trafikte seyreden araba olmaması nedeniyle büyük bir tehlikenin ucuz atlatıldığına dikkat çektiler.
   İtfaiye ekiplerinin hızla olay yerine yetişmesi de, facianın ucuz atlatılmasını sağladı. Lefkoşa Polis Müdürü Barbaros Savaşçı da yangın yerinde incelemelerde bulundu.





Güncelleme Tarihi: 23 Aralık 2014, 11:16
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner608

banner473