banner564

“LTB’de istikrar sağlandı”

Harmancı, alnımız açık bir şekilde 2018-2022 döneminde de Lefkoşalılar için çalışmaya devam edeceğiz” dedi

“LTB’de istikrar sağlandı”
banner598

 Lefkoşa Türk Belediyesi (LTB) Başkanı ve TDP LTB Başkan adayı Mehmet Harmancı dün önce Küçük Kaymaklı Türk Spor Kulübü’nü (KKTSK) ziyaret etti, ardından da Haspolat’a giderek köy kahvesinde yurttaşlarla bir araya geldi.

Bu arada LTB Başkanı ve TDP LTB Başkan adayı Harmancı ve LTB Meclis üyesi adaylarının bugün saat 10.00'da Yüksek Seçim Kurulu'na resmi başvuruda bulunacağı belirtildi.
Yapılan açıklamaya göre Harmancı, Haspolat’taki konuşmasında, “Haspolat, 2008 yılından beri şehirle buluşamadı, geçmiş dönemin faturasını hep birlikte ödedik, şimdi daha farklı yatırımı gerçekleştirme zamanıdır ve bu yatırımları yapabilecek noktaya geldik” dedi.
Harmancı, ünkü ziyaretlerinde 4 yıllık görev süresi içerisinde yaptıklarıyla 2018-2022 dönemi ile ilgili projelerini yurttaşlara aktardı.
Mehmet Harmancı, “Göreve geldiğimiz günkü inanç ve azimle, alnımız açık bir şekilde 2018-2022 döneminde de Lefkoşalılar için çalışmaya devam edeceğiz” dedi.

LGBTİ’nin protokolünü imzaladı
Belediye başkan adaylarının imzasına açılan ‘LGBTİ+ Dostu Belediyecilik Protokolü’nü Toplumcu Demokrasi Partisi (TDP) Lefkoşa Türk Belediyesi (LTB) Başkan adayı Mehmet Harmancı’nın da imzaladığı bildirildi.
LGBTİ+ Dostu Belediyecilik Protokolü’nü adaylar 22 Haziran Cuma gününe kadar imzalayabilecek. 

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner471

banner474