banner564

Mahkemede gerildi

Temizliğe gittiği evden altın ve parfüm çalmakla suçlanan kadın “Beni asacaklarını bilsem de bunu kabul etmem” dedi

Mahkemede gerildi
banner598

 Hüseyin ÇİÇEK

Gazimağusa’da, gündelikçi olarak temizlik yaptığı evden, 5 parça altın ziynet eşyası ile kadın parfümü çalmakla suçlanan 58 yaşındaki Halise Daşkın, ev sahibinin şikâyeti üzerine gözaltına alındı. Hakkında soruşturma başlatılan zanlı dün Gazimağusa’da mahkeme huzuruna çıkarıldı. Tutuklu kalması talep edilen Daşkın, “7 yıldır bu işi yapıyorum, bugüne kadar hırsızlık yapmadım. Bundan sonra da yapmam, beni assanız bile ben suçsuzum” diyerek suçlamaları reddetti.

Temizliğe gitti hırsızlık yaptı
Mahkemeye meseleyi aktaran Adli Şube’de görevli Polis Memuru Gökhan Yıldırım, zanlının, 18 Mayıs 2018 tarihinde, Gazimağusa’da, Meryem Ataoğlu’na ait eve temizlik yapmak amacı ile gittiğini ve temizlik yaptığı sırada,5 ayrı parçacan oluşan altın ziynet eşyaları ile 1 adet kadın parfümünü sirkat ettiğini söyledi. Zanlının, 3 Haziran 2018 tarihinde yapılan şikayet sonucu gözaltına alındığını belirten Yıldırım, çalınan parfümün, zanlının evinde bulunduğunu ifade etti. Zanlının, parfümü gelininin kendisine alındığını iddia ettiğini ancak gelininin bu beyanı doğrulamadığını kaydeden Yıldırım, zanlının bu kez de, “Çöpe atılacak sandım, çantama koydum” dediğini anlattı. Yıldırım, kayıp olan emarelerin ve alınacak olan tanık ifadelerinin bulunduğunu söyleyerek, mahkemeden süre talep etti.

Suçsuz olduğunu savundu
Yargıç Gökhan Asafoğulları, zanlının 3 gün polis nezaretinde tutuklu kalmasına emir verdi. Mahkemede söz alan zanlı ise 7 yıldır bu işi yapıyorum, bugüne kadar hırsızlık yapmadım. Bundan sonra da yapmam, beni assanız bile ben suçsuzum” diyerek suçlamaları reddetti. 

Güncelleme Tarihi: 05 Haziran 2018, 10:08
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner471

banner473