banner564

Yoğun ilgi sevindirdi

KKTC Uluslararası Fuar’ında ürünlerini tanıtan firma temsilcileri, cazip kampanya seçenekleri sunduğunu söylüyor

Yoğun ilgi sevindirdi
banner598

 Melin DOBRAN

Başkent Lefkoşa’da Atatürk Kültür Parkı’nda yer alan ve bu yıl 42. düzenlenen KKTC Uluslararası Fuar’ı sürüyor. Fuara birçok tanınmış firma katılırken, son model aletler stantlarda yerini aldı. Fuara katılımın ve halkın ilgisinin oldukça yoğun olduğu belirtilirken, ürünlerini tanıtmak için fuara katılan firma yetkilileri, vatandaşın ilgisinden memnun olduğunu söyledi. Ürünlerini stantlara yerleştiren firmalar, tanıtım yapmaktan da mutluluk duyduğunu dile getirdi. İlk günden itibaren halkın ilgisinin yoğun olduğunu kaydeden firmalar, elektronik araba, elektronik bisiklet, güneş panelli araç, haşere ilacı, boya, inşaat malzemesi ve yangın söndürme cihazı gibi birçok ürünün tanıtımını yaptıklarını ifade etti.

Firma yetkilileri ne dedi…

Focus Pest Control:
Focus Pest Control ailesi olarak 42. Uluslararası KKTC Fuarı’nda bulunmaktan mutluluk duyuyoruz. Ürünlerimiz, haşere ilaçları ve sinek yapışkan cihazlarımız mevcuttur. Halkımıza ilgisinden dolayı teşekkür ederiz. Ürünlerimizi standımızda görmek isterseniz fuar alanına bekliyoruz. Halkın ilgisi ilk gün için güzeldi. Memnun kaldık. Böyle devam ederse çok güzel sonuçlar alacağız.

Ekrem Güneş (Ekrem Güneş Solar Sistemleri Ltd.):
Bu yıl 42. yapılan fuara katılım amacımız, halkımıza kaliteli ürünlerin, kaliteli bir sistemin nasıl kurulabileceğini, nasıl satışını yapabileceğimizi göstermektir. Ürünlerimizi sergilemek için fuar alanındayız. Umarım herkese hayırlı olur, bütün katılımcıların ve bütün halkımızın fuara ilgi göstermesini istiyoruz. Ürünlerimizi daha yakından görmek isteyenleri fuardaki standımıza davet ediyoruz.

Ayşe Erçikalar Küpeşte:
Bu yıl 42. düzenlenen KKTC Uluslararası Fuarı’na Ayşe Erçikalar Küpeşte olarak, biz de katıldık. Tüm halkımızı yeni ürünlerimizi görmek üzere standımıza bekliyoruz. Fuarı ziyaret eden kalabalıktan memnunuz

Mehmet Çıldır (Gülenay İnşaat Ltd.):
Gülenay İnşaat Ltd. direktörüyüm. Ayrıca Kıbrıs Yapı Kimyasalları, Gülen Boya ve Royal Boya ürünlerimiz var. Sektörümüze 15 yıl önce inşaat ve boya ile başladık, 3 yıl önce de yapı kimyasal üretim tesisini kurduk. Fuara katılmamızdaki amaç, halkımıza ve bu sektörde iş yapanlara ürünleri tanıtmaktır.

İlkin Kalıpçıoğlu (Pekur Ltd.):
Pekur Ltd.’in genel müdürüyüm. Büyük risklerden biri olan yangın, iş sağlığı ve güvenliği alanlarında çalışıyoruz. 28 yıllık bir firmayız. Günden güne kapasitemizi ve çeşitlerimizi artırıyoruz. Yangın söndürme cihazlarının yanı sıra, yangın algılama ve otomatik söndürme gibi birçok sistemimiz mevcut. Kadromuzu genişlettik ve araçlarımızla servis yapabiliyoruz. İş sağlığı ve güvenliği konusunda elimizden geldiğince her türlü ürünü Kıbrıs’ta bulundurmaya çalışıyoruz.

Nidai Köse (Köse Elektronik):
Köse Elektronik olarak biz de araçlarımızı tanıtmak için fuara katıldık. Şu anda elektrikli Scooter, elektrikli bisiklet ve elektrikli arabalar getiriyoruz. Güneş panelli araçlarımız da mevcuttur. Belediyeler için çöp toplama ve süpürme araçlarımız da vardır. Artık benzine son elektriğe geçiş başlamıştır. 

Güncelleme Tarihi: 05 Haziran 2018, 10:08
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner471

banner474