banner564

Mahkemede konuşmadı

Parmakları ile tecavüz ettiği kadının boğazını sıkmakla suçlanan Murat İri’nin “Benimle olmazsan seni öldürürüm” dediği iddia edildi

Mahkemede konuşmadı
banner598

 Suna ERDEN

Lefkoşa’da 36 yaşındaki E.Ş’.ye cinsel tecavüzde bulunduğu gerekçesiyle tutuklanan Murat İri dün yeniden Lefkoşa’da mahkemeye çıkarıldı. Duruşmada zanlı hakkındaki soruşturmanın tamamlandığını belirterek, teminat talep etti. 
Mesele ile ilgili soruşturmayı yapan polis, zanlının 11 Temmuz 2018 saat 02.00 sıralarında Lefkoşa’da Diner Sokak Erdal Apartmanı No- 4 adresinde sakin 36 yaşındaki E.Ş.’nin evine konuşmak maksadı ile gittiğini, zorla içeri girdiğini, ikili arasında tartışma çıktığını ifade etti. Polis, zanlının tartışma esnasında E.Ş.’nin boğazını sıkıp, “Benimle olmazsan seni öldürürüm” dediğini ve parmakları ile cinsel tecavüz suçu işlediğini açıkladı. Zanlının aynı gün Lefkoşa’da tespit edilerek gözaltına alındığını ve iki gündür tutuklu olduğunu kaydeden polis,  soruşturmanın sürdüğünü belirterek,  zanlının 5 gün daha tutuklu kalmasını talep etti. Mahkeme, zanlının 5 gün daha tutuklu kalmasına emir verdi.  

Güncelleme Tarihi: 14 Temmuz 2018, 10:53
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner608

banner474