banner564

Meclis başkanları görüştü

Kıbrıs Barış Harekatı’nın 41. Yıl dönümü nedeniyle KKTC’de bulunan İsmet Yılmaz, Sibel Siber’i, ziyaret etti

Meclis başkanları görüştü
banner598
Kıbrıs Barış Harekatı’nın 41. Yıl dönümü nedeniyle KKTC’de bulunan TBMM Başkanı İsmet Yılmaz, Meclis Başkanı Sibel Siber’i, ziyaret etti.
 İsmet Yılmaz ziyarette yaptığı konuşmada, Kıbrıs Barış Harekatı’nın 41. Yıl dönümü nedeniyle KKTC’de bulunmaktan onur duyduğunu kaydederek, TBMM Başkanı olarak ilk yurt dışı ziyaretini KKTC’ye gerçekleştirdiğini anlattı.
Meclis Başkanı Sibel Siber ise, kendi ayakların üzerinde bir yapı oluşturmak için çalıştıklarını ancak henüz istenilen noktada olmadıklarını belirterek, devam eden müzakerelerin de iyi bir şekilde sonuçlanmasını arzuladıklarını söyledi.

Siber, Karayalçın’ı kabul etti
Öte yandan Cumhuriyet Meclisi Başkanı Sibel Siber, Türkiye’den Cumhuriyetçi Halk Partisi (CHP)’ni temsilen, 20 Temmuz Barış ve Özgürlük kutlamalarına katılmak üzere KKTC’de bulunan CHP İstanbul İl Başkanı Murat Karayalçın’ı kabul etti.
CHP İstanbul İl Başkanı Murat Karayalçın kabulde yaptığı konuşmada, Türkiye’nin Kıbrıs sorununu her zaman bir milli dava olarak gördüğünü ancak Kıbrıs sorununda insan hakları boyutunun da bulunduğunu ve Kıbrıs sorununun bu yönünün dünyaya yeteri kadar anlatılamadığını söyledi.

Güncelleme Tarihi: 21 Temmuz 2015, 08:27
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner608

banner473