banner564

Merit Premium Hotel'de sorunlar tartışıldı

Serdar Denktaş, Türkiye Turizm Yatırımcıları Derneği’nin yöneticileriyle biraraya geldi

Merit Premium Hotel'de sorunlar tartışıldı
banner598
Kamil HÜNERLİ

   Kuzey Kıbrıs’ta temaslarda bulunan Türkiye Turizm Yatırımcıları Derneği Başkanı Murat Ersoy (TYD) ve Yönetim Kurulu üyeleri, önceki akşam Merit Premium Hotel’de, Başbakan Yardımcısı, Ekonomi ve Turizm Bakanı Serdar Denktaş ile biraraya geldi. 
   Bayındırlık ve Ulaştırma Bakanı Hasan Taçoy ile Turizm Bakanlığı Müsteşarı Şahap Aşıkoğlu’nun  da katıldığı yemekli toplantıda turizm yatırımlarıyla ilgili sorunlar tartışıldı. Toplantıda diğer turizm yatırımcılarının yanı sıra Net Holding Yönetim Kurulu Başkanı Besim Tibuk da karşılaşılan sorunlar hakkında bilgi aktardı. Tibuk “birçok zorlukla karşılaşıyoruz ama Kıbrıs’ı seviyoruz ve yatırımlarımızı sürdürüyoruz” dedi.
   TYD Kıbrıs Temsilciliği görevine atanan Merit Otelleri Yönetim Kurulu Başkanı Reha Arar’ın ev sahipliğinde gerçekleşeşen toplantıda  sorunları dinleyen ve not alan Serdar Denktaş, sıkıntıların aşılması için gerekenin yapılacağını söyledi.
     TYD Başkanı Murat Ersoy, akaryakıt, elektrik ve gıda fiyatlarına dikkat çekerken, en büyük sıkıntılardan birinin de yetişmiş eleman olduğunu belirtti.

Büyükelçi Akça ile görüşüldü
   TYD yetkilileri, dün öğle yemeğinde Merit Royal Hotel’de Türkiye Büyükelçisi Halil İbrahim Akça ile biraraya geldi.
   Büyükelçi Akça, turizm yatırımlarında yaşanan sıkıntılarla ilgili görüşleri dinledi.

Güncelleme Tarihi: 07 Aralık 2014, 10:01
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner608

banner474