banner564

Mersin’den Girne’ye

Yarım kilo eroini Kıbrıs’a getiren TIR şoförü ile çete üyesi 2 kişi tutuklandı, 3 kişi aranıyor

Mersin’den Girne’ye
banner598

Suna ERDEN
Girne Turizm Limanı’nda önceki gün ele geçirilen yarım kilo eroin ile ilgili tutuklanan Celal Elal, Ömer Satıağalar ve Serdar Özkan dün Girne’de mahkemeye çıkarıldı. Uyuşturucu maddenin Mersin’den alındığı, Ömer Satıağalar’a teslim edilmek üzere Tır şöförü Celal Elal tarafından ülkeye sokulduğu belirtildi. Olayla ilgili üç kişinin daha arandığı açıklandı. 
Soruşturmayı yapan polis, önceki gün saat 08. 45 sıralarında Tır araç ile ülkeye giriş yapan zanlı Celal Elal’ın üzerinde yarım kilo eroin türü uyuşturucu bulunduğunu söyledi. Tutuklanan zanlının ifadesinde uyuşturucu maddeyi bir şahsın isteği üzerine Mersin’den aldığını ve Ömer Satıağalar’a teslim etmek üzere ülkeye getirdiğini itiraf ettiğini açıklayan polis, zanlılar Satıağalar ile zanlı Özkan’ın da Hamitköy'de tespit edilerek tutuklandıklarını söyledi. 

Satıağalar’ın evi de dolu çıktı
Polis, yapılan aramada Satıağalar'ın üzerinde 100 miligram kokain ile bir miktar eroin, evinde ise bir miktar hintkeneviri bulunduğunu belirtti. 
Polis, Serdar Özkan'ın evinde ise 2 adet 9 mm çapında canlı mermi bulunduğunu açıkladı. Soruşturmanın devam ettiğini, aranan üç kişi olduğunu belirten polis, soruşturmanın devam ettiğini belirterek, 3 gün süre istedi. Mahkeme talebi kabul etti.

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner608

banner474