banner564

Minik Tuana ölümden döndü

Dikkatsiz bir sürücünün kullandığı aracın altında kalarak yaralanan ve çok korkan 3 yaşındaki çocuk, annesinin kucağında hastaneye getirildi

Minik Tuana  ölümden döndü
banner598
Hüseyin ÇİÇEK
İskele’ye bağlı Dipkarpaz’da dün akşam saatlerinde yürekleri ağızlara getiren bir trafik kazası meydana geldi. Yolun solundan sağına geçmeye çalışan 3 yaşındaki Tuana Sevindik, o esnada Dipkarpaz’dan Yenierenköy istikametine seyretmekte olan bir aracın altında kaldı. Korku dolu anlar yaşanmasına neden olan kazada, minik Tuana’nın ciddi şekilde yaralanmaması yüreklere su serpti.
Polisten alınan bilgiye göre kaza dün akşam saat 19.00 raddelerinde, Dipkarpaz’da, Recep Tayyip Erdoğan Caddesi üzerine meydana geldi. 
Yolun solundan sağına geçen 3 yaşındaki Tuana Sevindik, o esnada Dipkarpaz’dan Yenierenköy istikametine seyretmekte olan, Deniz Reşadi yönetimindeki PJ 276 plakalı aracın altında kaldı. 
Kaza sonrası yaralaran ve büyük korku yaşayan minik Tuana, olay yerine çağrılan ambulansla, annesi ile birlikte seydeye yatırılarak, Gazimağusa Devlet Hastanesi’ne kaldırıldı. 
Minik Tuana’nın hayati tehlikesinin olmadığı ve durumunun iyi olduğu bildirildi. Polisin kaza ile ilgili soruşturması sürüyor.

Güncelleme Tarihi: 29 Haziran 2017, 10:33
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner608

banner474