banner564

Misafirliği kısa sürdü

İngiltere’den getirdiği ve kokain olduğuna inanılan maddeyi tuvalete saklayan Letonyalı kadın, evinde kaldığı adam tarafından polise ihbar edildi

Misafirliği  kısa sürdü
banner598
Hüseyin ÇİÇEK
Gazimağusa’da ev sahibinin tuvalette bulduğu şüpheli maddeyi polise bildirmesi sonucu operasyon  başlatan Narkotik Şube Ekipleri, evde misafir olarak bulunan 30 yaşındaki Letonya uyruklu İnguna Baldina isimli kadını gözaltına aldı. 
Mahkemeye meseleyi aktaran Narkotik Şube’de görevli polis memuru Cüneyt Arkın, 21 Ağustos 2016 tarihinde, Mustafa Emirkan isimli şahsın, Gülseren bölgesindeki ikametgahında şüpheli bir madde bulduğunu ve durumu kendilerine aktardığını söyledi. 
İhbar üzerine konu ikametgaha gittiklerini anlatan Arkın, tuvalet kısmında, tuvalet kağıdına sarılmış vaziyette olan şeffaf bir poşet içerisinde yaklaşık 100 miligram “kokain” olduğuna inanılan uyuşturucu madde ele geçirdiklerini söyledi. 

İngiltere’den güç tozu diye almış…
İkamethagta misafir olarak bulunan zanlı İnguna Baldina’nın gözaltına aldınığını belirten Arkın, zanlının konu maddeyi İngiltere’den “güç tozu” adı altında aldığını ve 18 Ağustos 2016 tarihinde Ercan Havalimanı’ndan KKTC’ye ihraç ettiğini ileri sürdüğünü ifade etti. 

Madde analiz edilecek
Uyuşturucu olduğuna inanılan maddenin Devlet Kimya Laboratuvarı’nda inceleneceğini aktaran Arkın, ayrıca uyuşturucu olduğuna inanılan maddenin bulunmuş olduğu peşet ve tuvalet kağıdının parmak izi incelenmesine göderileceğini söyleyerek, soruşturma maksatlı zanlının 3 gün süre ile poliste tutuklu kalmasını talep etti.
Huzurundaki şahadeti değerledniren Yargıç Hazal Hacımulla, soruşturmanın salimen yürütülmesine olanak sağlamak amacı ile zanlının 3 gün süre ile poliste tutuklu kalmasına izin ve emir verdi.

Güncelleme Tarihi: 23 Ağustos 2016, 09:46
YORUM EKLE
YORUMLAR
Rose Riddle
Rose Riddle - 3 yıl Önce

Kan bu benim yengem amq

SIRADAKİ HABER

banner471

banner474