banner564

Mücahitlerden bakanlara ziyaret

Turizm ve Çevre Bakanı Fikri Ataoğlu, Kıbrıs TMT Mücahitler Derneği heyetini kabul etti.

Mücahitlerden bakanlara ziyaret
banner598
Kabulde konuşan Dernek Başkanı Yılmaz Bora, Kıbrıs Türklerinin birlik ve beraberliğe en fazla ihtiyacı olduğu dönemden geçmekte olduğunu, KKTC devletinden geri adım atılmaması gerektiğini, Kıbrıs Türkünün haklı ve doğru bir davayı savunduğunu söyledi.
Turizm ve Çevre Bakanı Fikri Ataoğlu da, 1974’te gerçekleşen Mutlu Barış Harekâtıyla Kıbrıs Türk halkına Ada’nın kuzeyinde huzur ve güven geldiğini, Kıbrıs Türkünün zor dönemler geçirdiğini, fakat hiçbir zaman pes etmediğini ve teslim olmadığını belirtti.
Öte yandan İçişleri Bakanı Kutlu Evren, Yılmaz Bora başkanlığındaki Kıbrıs TMT Mücahitler Derneği’ni kabul etti.İçişleri Bakanlığı basın bürosundan yapılan açıklamaya göre, kabul, siyasi ve stratejik gelişmelerle ile ilgili görüş alış verişinde bulunma amacıyla gerçekleştirildi.
İçişleri Bakanı Kutlu Evren, derneği kabul etmekten memnuniyet duyduğunu belirterek, TMT’nin Kıbrıs Türkü’nün tarihinde çok önemli bir yeri olduğu ve verilen mücadelelerin bugün yaşanılan huzurlu ortamın temelini oluşturduğunu kaydetti.

Güncelleme Tarihi: 12 Ağustos 2017, 10:35
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner608

banner474