banner564

Narkotik her yerde

Silver Beach’te güneşlenen Nijerya uyruklu Zanusi’nin tasarrufunda 11 gram Hint keneviri ile az miktarda kokain bulundu

Narkotik her yerde
banner598
Hüseyin ÇİÇEK
Aldığı ihbarı değerlendiren ve dün sabah saat 01.00’da Gazimağusa’nın “Silver Beach” isimli plajına giden Narkotik Şube ekipleri, Khalid Zanusi isimli zanlınun tasarrufunda 11 gram “hintkeneviri” ile 100 miligram “kokain” türü uyuşturucu madde buldu. Khalid Zanusi, dün tutukluluk istemi ile nöbetçi mahkemeye çıkarıldı.
Mahkemeye meseleyi aktaran Narkotik Şube’de görevli polis memuru Nurettin Enginer, 23 Temmuz 2017 tarihinde, saat 01.00’da, Gazimağusa’da, Silver Beach isimli sahilde, zanlı Khalid Zanusi’nin tasarrufunda kanunsuz uyuşturucu madde olduğu bilgisini aldıklarını söyledi.

11 adet kağıda gizledi
“Silver Beach” isimli plaja gidildiğini ve zanlının tespit edildiğini, ardından ise üzerinde ve tasarrufunda bulunan siyah renk el çantası içerisinde arama yapıldığını anlatan Enginer, siyah renk gözlük kılıfı içerisinde, 11 adet ayrı beyaz renk çizgili kağıtlara sarılmış yaklaşık 10 gram “hintkeneviri” türü uyuşturucu olduğuna inanılan madde ile uyuşturucu madde kalıntısı bulduklarını söyledi. 

Para cüzdanında kokain bulundu
Yine konu çanta içerisinde bulunan kahverengi para cüzdanı içerisinde 1 gram “hintkeneviri” türü uyuşturucu olduğuna inanılan madde bulduklarını belirten Enginer, yine aynı yerde 100 miligram ağırlığında, “kokain” türü uyuşturucu olduğuna inanılan madde ele geçirdiklerini ifade etti.

3 bin lirasına da el konuldu
Yine cüzdan içerisinde, uyuşturucu satışından elde edildiğine inanılan 3 bin TL nakit paranın da bulunduğunu ve emare olarak alındığını anlatan Enginer, soruşturmanın henüz yeni başladığını bildirerek, mahkemeden süre talep etti.
Huzurundaki şahadeti değerlendiren Yargıç Umut İnan, soruşturmanın salimen yürütülmesine olanak sağlamak amacı ile zanlının 3 gün polis nezaretinde tutuklu kalmasına izin ve emir verdi.

Güncelleme Tarihi: 24 Temmuz 2017, 09:09
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner608

banner473