banner564

Ne büyük bir acı

Geçirdiği trafik kazası sonucunda 29 yaşında hayaını kaybeden Ahmet Demir, İskele halkının gözyaşları arasında toprağa verilirken, hamile eşi cenazeye katılamadı

Ne büyük bir acı
banner598
Hüseyin ÇİÇEK
İskele’ye bağlı Ziyamet köyü kavşağı yakınlarında önceki gün akşam meydana gelen feci trafik kazasında hayata veda eden 29 yaşındaki Ahmet Demir, dün gözyaşları arasında toprağa verildi.
İskele halkının yoğun katılım gösterdiği cenaze töreninde, Ahmet Demir’in yakınlarının feryatları yürek dağladı. 
Talihsiz genç için ilk tören personeli olduğu İskele Belediye binası önünde gerçekleştirildi. Ailesi ve mesai arkadaşlarından helallik alınmasının ardından dualarla uğurlanan Ahmet Demir için bir diğer tören ise İskele Merkez Camii’nde düzenlendi. Öğle namazına müteakip kılınan cenaze namazının ardından İskele Kabristanlığı’na götürülen Ahmet Demir’in naaşı dualar ve gözyaşları arasında toprağa verildi. 
Demir ailesini bu acı gününde sevenleri başta olmak üzere İskele Belediye Başkanı Hasan Sadıkoğlu, Müdür Vekili, Meclis Üyeleri, mesai arkadaşları, İskele Kaymakamı Ahmet Cenk Musaoğulları, bölge milletvekilleri ile çok sayıda vatandaş yalnız bırakmadı.

Eşi cenazeye katılamadı
Metanetini korumaya çalışan ancak bitkin olduğu gözlemlenen baba Ahmet Demir’i İskele Belediye Başkanı Hasan Sadıkoğlu bir an olsun yalnız bırakmazken, Ahmet Demir’in abileri Mehmet ile Ömer Demir cenaze töreni boyunca gözyaşı dökerek taziyeleri kabul ettiler, Anne Fadime Demir ise yakınlarının yardımı ile güçlükle ayakta durabildi. Ahmet Demir’in eşinin ise hamile olduğu için cenazeye katılamadığı öğrenildi.

Herkes onu çok severdi
İskele camisini tıka basa dolduran sevenleri, Demir için, “herkesin çok sevdiği, hayatı boyunca hiç kimseyi kırmayan incitmeyen bir kişiydi” yorumunda bulundu. Cenaze namazının ardından Ahmet Demir’in tabutu, İskele Kabristanlığına kadar omuzlarda taşındıktan sonra, gözyaşları ve dualar arasında toprağa verildi.

Cemal Rebge bugün defnedilecek
Öte yandan aynı trafik kazasında Ahmet Demir ile birlikte can veren Cemal Rebge bugün öğle namazına müteakip kılınacak cenaze namazının ardından İskele Kabristanlığında defnedilecek.

Güncelleme Tarihi: 08 Ekim 2015, 10:06
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner471

banner474