banner564

Nedeni hep hukuksuzluk

Özersay, hükümetin iptal edilmedik, yürütmesi durdurulmadık ya da kendisi tarafından geri alınmadık bir icraatı olmadığını savundu

Nedeni hep  hukuksuzluk
banner598
Halkın Partisi (HP) yetkilileri, TMT Mücahitler Derneği, Aygün ve Boğaziçi köylerini ziyaret etti.
HP’den yapılan açıklamaya göre, ziyaretler sırasında vatandaşların sıkıntılarını dinleyen Özersay, kendilerine yöneltilen soruları da yanıtladı.
HP Genel Başkanı Kudret Özersay, menfaatler temelinde yapılan pazarlıklarla kurulduğunu iddia ettiği azınlık hükümetinin hukuksuzluk nedeniyle iptal edilmedik, yürütmesi durdurulmadık ya da kendisi tarafından geri alınmadık bir icraatı olmadığını savundu.
Özersay, “hükümet oldu olacak kendi kuruluşunu da geri alsın ve artık bu halka zaman kaybettirmesin, ülke kaynaklarını son sürat yandaşlarına dağıtmaktan vazgeçsin, çünkü bunları yapanların da, buna ortak olanların da canı yanacak, bunu şimdiden açık yüreklilikle söylüyoruz ve uyarıyoruz” dedi.
Özersay iki ay sonra görevde kalıp kalmayacağı bile belli olmayan kişilerin, iki yıl sonrası için olmadık vaatlerde bulunmaya devam ettiklerini ileri sürdü ve “Yüzümüze baka baka hala daha bizi kandırmaya çalışıyorlar. Halkın bu partiler konusunda fazlasıyla acı tecrübesi vardır. Gelinen noktada ülkemizde gerçek bir değişim yaşanabilmesi için çok sayıda ismin artık siyaset sahnesinden silinmesi gerekmektedir” ifadelerini kullandı.

Güncelleme Tarihi: 24 Ekim 2016, 09:37
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner608

banner474