banner564

Neyin hesaplaşması?

Yunus Emre’yi tahta sopalarla feci şekilde darp ettiği iddia edilen Mehmet Yasin Bütün yakalandı, suç ortağı kayıplara karıştı

Neyin hesaplaşması?
banner598

 Hüseyin ÇİÇEK

Gazimağusa’da aralarında husumet bulunan Yunus Emre Açan’ı tahta sopalarla feci şekilde darp ettiği iddia edilen iki kişiden biri olan Mehmet Yasin Bütün,  polis tarafından yakalanırken, suç ortağı olduğu ileri sürülen şahıs ise her yerde aranıyor. Yakalanan zanlı Bütün dün tutuklama talebiyle Gazimağusa’da mahkemeye çıkarılırken, polis suç ortağının arandığını açıkladı.
Mahkemeye meseleyi aktaran Adli Şube’de görevli Polis Memuru Osman Üreten, 29 Haziran 2018 tarihinde saat 01.15 sıralarında zanlı Bütün ile aranmakta olan bir kişinin, aralarında husumet bulunanYunus Emre Açan’ı tasarruflarındaki tahta sopalarla feci şekilde darp ettiklerini söyledi. Zanlı Bütün’ün tespit edilerek yakalandığını kaydeden Üreten, soruşturmanın yeni başladığını ve aranmakta olan bir kişinin olduğunu belirterek, mahkemeden soruşturma maksatlı süre talep etti. 
Yargıç Gökhan Asafoğulları, zanlının, soruşturma maksatlı 3 gün polis nezaretinde tutuklu kalmasına emir verirken, söz alan zanlı, “ Ben sadece konuşmaya gittim, kavga çıkınca kendimi savundum” iddiasında bulundu. 

Güncelleme Tarihi: 30 Haziran 2018, 11:59
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner471

banner473