banner564

Apartmanda tutuklama

Abdülwahed ile Abdülkerim 14 gramlık uyuşturucu konusunda sorgulanıyor

Apartmanda tutuklama
banner598

 Hüseyin ÇİÇEK

Gazimağusa’da önceki akşam aldıkları ihbar ile harekete geçen Narkotik Şube ekipleri, bir apartmana düzenledikleri operasyonda 14 gram hintkeneviri türü uyuşturucu madde ele geçirdi. Operasyonda Libya uyruklu Abdulwahed Kamal Akwairi ile Enmar Abdulkerim Abushahewa gözaltına alındı. Her iki zanlı dün tutuklama talebi ile Gazimağusa’da mahkeme huzuruna çıkarıldı.
Mahkemeye meseleyi aktaran Narkotik Şube’de görevli Polis Memuru Cüneyt Arkın, 28 Haziran 2018 tarihinde zanlı Abdulwahed Kamal Akwairi’nin evinde uyuşturucu madde olduğunu öğrendiklerini ve operasyon düzenlediklerini söyledi. Zanlı Akwairi ile zanlı Enmar Abdulkerim Abushahewa’nın, apartman kapısında tespit edildiğini, yapılan üst aramasında zanlı Akwairi’nin cebinde bir gram hintkeneviri bulunduğunu anlatan Arkın, ev içerisinde yapılan aramada ise 13 gram uyuşturucu madde ele geçirildiğini söyledi.
Soruşturmanın yeni başladığına dikkat çeken Arkın, mahkemeden süre talep etti. Yargıç Gökhan Asafoğulları, zanlıların 3 gün polis nezaretinde tutuklu kalmasına emir verdi. 

Güncelleme Tarihi: 30 Haziran 2018, 11:59
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner471

banner473