banner564

Harun’un sırrı çözüldü

Girne’de bir ay içerisinde birçok evi soyan zanlı, Lefkoşa’daki son işinde suçüstü yakalandı

Harun’un sırrı çözüldü
banner598
Başkent Lefkoşa’da hırsızlık için girdiği evde suçüstü yakalanan Harun Erdem’in, Girne bölgesinde de birçok eve girdiği ortaya çıktı. Lefkoşa polisi tarafından tutuklanan ve soruşturma tamamlandıktan sonra Girne polisine teslim edilen zanlı Erdem’in, Çatalköy, Ozanköy, Lapta bölgelerinde evlere girdiği altın ve para çaldığı açıklandı. 
Soruşturma amaçlı tutuklu bulunan zanlı dün teminat talebi ile mahkemeye çıkarıldı. Girne Kaza Mahkemesi’ne çıkarılan zanlının Mart ayı içerisinde Lapta, Çatalköy ve Ozanköy’de meydana gelen geceleyin ev açma, hırsızlık ve suç işlemek için mülke tecavüz suçlarından tutuklu bulunduğu belirtildi. 

Gönüllü ifadesinde her şeyi anlattı
Polis, soruşturma amaçlı tutuklu bulunan zanlının gönüllü ifade verdiğini, Çatalköy bölgesinde M.Ö isimli kadının evine girdiğini ve 2 adet altın kolye çaldığını itiraf ettiğini söyledi. 
Polis, zanlının Ozanköy bölgesinde de L.H isimli kadının evinden 50 sterlin ile 100 TL çaldığına dair itiraflarda bulunduğunu belirterek, soruşturma amaçlı poliste tutuklu bulunan zanlının davalarında hazır olması için teminata bağlanmasını talep etti. 

2 ay cezaevine gönderildi
Polis, zanlının Lapta bölgesinde de hırsızlık suçundan dolayısı meselesi olduğunu ve Lapta Karakolu tarafından soruşturma yürütüldüğünü belirtti.  
Aktarılan olguları değerlendiren mahkeme zanlının tutuklu yargılanmasına ve bu amaçla 2 ay süre ile cezaevine gönderilmesine karar verdi.

Güncelleme Tarihi: 28 Mart 2015, 09:56
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner471

banner473