banner564

Nur’u üzdü

Üç yıl birlikte yaşadığı ev arkadaşı yurt dışına çıkınca, 120 bin lira değerindeki ziynet eşyasını çalmakla suçlanan Sara Olgunyürek, aleyhindeki iddialar için “itirazım yok” dedi

Nur’u üzdü
banner598

 Suna ERDEN

   Girne’de yaşanan olayda 38 yaşındaki Sara Olgunyürek, daha önce üç yıl boyunca birlikte yaşadığı ev arkadaşının 120 bin TL değerindeki ziynet eşyasının yanı sıra çok sayıda özel eşyasını çaldığı iddiasıyla tutuklandı. Nöbetçi mahkemeye çıkarılan Olgunyürek, aleyhindeki iddialarla ilgili olarak “itirazım yok” demekle yetindi.
   Anahtarı olduğu için arkadaşının evine kolayca girebilen Sara’nın, 120 bin liralık altını çantasına koyarak gitmesi, yakın arkadaşlarını da üzdü. Arkadaşları “insanlık bu kadar da mı öldü?” derken, mağduriyet yaşayan NHK’nin ise yaşananlardan dolayı üzgün olduğu iddia edildi.

Mahkemeye çıkarıldı

   Şikâyet üzerine gözaltına alınarak hakkında soruşturma başlatılan zanlının, eski ev arkadaşının yurt dışında olduğunu bildiği bir anda onun evine girerek hırsızlık suçunu işlediği belirtildi. Polisteki sorgusunun ardından zanlı dün tutuklama talebiyle Girne’de mahkemeye çıkarıldı. 
   Girne Polis Müdürlüğü’nde görevli polis; zanlı Sara Olgunyürek’in önceki gün şikâyet üzerine tutuklandığını anlattı. Polis, zanlının daha önce üç yıl birlikte yaşadığı kız arkadaşının yurt dışına çıkması üzerine evine izinsiz girdiğini ve 120 bin TL değerinde ziynet eşyalarının yanı sıra çok sayıda özel eşyalarını çaldığını söyledi. 
    N.H.K.’nin önceki gün zanlı hakkında şikâyette bulunduğunu ifade eden polis, Olgunyürek’in mahkeme emri ile tutuklandığını belirtti. 
   Soruşturmanın henüz tamamlanmadığını kaydeden polis, zanlının 2 gün süreyle poliste tutuklu kalmasını talep etti. 
   Tutukluluk talebinin üzerine söz hakkı verilen zanlı Sara Olgunyürek, tutukluluk ve iddialara itirazı olmadığını kaydetti. Mahkeme zanlının 2 gün tutuklu kalmasına emir verdi. 

Güncelleme Tarihi: 02 Temmuz 2018, 10:28
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner608

banner474