banner564

Ödüller verildi

Radyo Güven’in düzenlediği İlkokullar Arası Kompozisyon ve Şiir ile Anaokulolar Arası Resim Yarışması sonuçlandı

Ödüller verildi
banner598
Radyo Güven Müdürlüğü’nün, 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı kapsamında ilkokullar arası düzenlediği kompozisyon ve şiir ile anaokullar arası resim yarışması sonuçlandı.
Radyo Güven Konferans Salonu’nda önceki gün gerçekleşen yarışmanın sonuçları şöyle:
Kompozisyon kategorisinde Aydınköy İlkokulu’ndan Aslı Bahçeci birinciliği, Karaoğlanoğlu İlokulu’ndan Nehir Feray ikinciliği ve English School of Kyrenia’dan Naz Kocaoğlu üçüncülüğü elde etti.
Şiir kategorisinde ise Dipkarpaz İlkokulu’ndan Melis Durmuş birinci, 23 Nisan İlkokulu’ndan Nalan Bitta ikinci, Barış İlkokulu’ndan Zeynur Düzenli üçüncü oldu.

Resim yarışmasında birincilik ödülünü Yakın Doğu Üniversitesi Okul Öncesi Bölümü’nden Balım Baybar, ikinciliği Doğu Akdeniz Doğa Anaokulu’ndan Miraç Saraç ve üçüncülük ödülünü de Girne Maarif Anaokulu’ndan Rabia Eylül Torlak aldı.
Resim yarışmasında Gülsen Balcı, Ece Feyiz ve İskender Oğuz Akbaş’ın resimleri ise övgüye değer görüldü.
Saygı duruşu ve İstiklal Marşı’yla start alan etkinliğin açılışında, Güvenlik Kuvvetleri Komutanı Tümgeneral İlyas Bozkurt ile Radyo Güven Müdür Vekili Bora Haskara birer konuşma yaptı.
Yarışmada daha sonra kompozisyon ve şiir dallarında finale kalan 10’ar eser jüri üyelerine okundu. Jürinin değerlendirmesinin ardından kompozisyon, şiir ve resim dalında dereceye giren öğrencilere ödülleri dağıtıldı.

Güncelleme Tarihi: 19 Nisan 2015, 09:34
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner608

banner474