banner564

Öfke yüklü 

Eşinin eski kocasını kürekle kovalayıp kafasına vuran Mehmet Fatih Sayar ile ona yardım eden arkadaşı Abdullah Gezer, 20 bin nakit teminatla serbest bırakıldı

Öfke yüklü 
banner598

 Suna ERDEN

Lefkoşa’da yaşanan olayda eşinin eski kocası Özgür Umurtağ’ı darp eden Mehmet Fatih Sayar ile ona yardım eden arkadaşı Abdullah Gezer’in 3 günlük tutukluluk süresi dün doldu.
Özgür Umurtağ’ın kafasına kürekle vuran Sayar ile tahta sopayla darp eden Gezer dün teminat amaçlı mahkemeye çıkarıldı. 
İki zanlı toplamda 20 bin TL nakit teminat ödemeleri şartı ile tutuksuz yargılanmak üzere serbest bırakıldı.
Duruşmada olayı aktaran polis, Mehmet Fatih Sayar’ın 2 Kasım tarihinde saat 18.00 sıralarında Haydar Bey Sokak üzerinde eşine küfür ettiği gerekçesiyle kürek ile karısının eski kocası olan Özgür Umurtağ’ın alnına vurup 10 santim kesi oluşmasına neden olduğunu söyledi.
Polis, zanlı Abdullah Gezer’in ise aynı esnada henüz tespit edilemeyen tahta sopa ile yine Özgür Umurtağ’a gelişi güzel vurup darp ettiğinin kamera görüntülerinden tespit edildiğini ifade etti. Zanlıların 3 gündür tutuklu olduğunu, soruşturmanın tamamlandığını kaydeden polis, teminata bağlanmalarını talep etti.
Her iki zanlı için birer kefilin 50’şer bin TL değerinde kefalet senedi imzalaması, zanlı Mehmet Fatih Sayar’ın 7 bin 500 TL, zanlı Abdullah Gezer’in ise 12 bin 500 TL nakit teminat yatırması şartları ile tutuksuz yargı kararı verdi.  

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner608

banner473