banner564

Yıldızlar geçidi pazartesi akşamı

K-Pet Süper Ligi’nde zirve çekişmesi içinde yer alan iki takımın mücadelesinde Yenicami ile Cihangir karşı karşıya gelecek

Yıldızlar geçidi pazartesi akşamı
banner598

 Yusuf YILDIZEV

K-Pet Süper Lig’in 9.haftasında Yenicami ile Cihangir arasında pazartesi akşamı çok önemli bir gece maçı oynanacak. Yenicami geçtiğimiz hafta Düzkaya deplasmanında aldığı galibiyetle 2. sıraya yerleşirken Türk Ocağı’nın beraberliğinden sonra liderlik adına sahaya çıkan Cihangir ise Lefke’ye karşı beklemediği bir mağlubiyet alarak haftayı 3. sırada kapattı. Her iki takım açısından da kritik olan bu karşılaşmayı teknik adamları ile değerlendirdik.

Yenicami’de hedef 3 puan
3 maçlık seri ile bu karşılaşmaya hazırlanan Yenicami’de moraller üst seviyede. Antrenör Özgü Bayraktar, seri yakaladıkları için memnun olduğunu, çok zorlu bir rakibe karşı oynayacaklarını bildiğini, Yenicami’nin hedefinin 3 puan olduğunu vurguladı.

Takımdaki eksikler 
Tansel ve Mehmet Altın’ın bu haftaki eksikler olacağını belirten Özgü hoca, Mehmet Altın’ı maç kadrosunu alacağını ancak yedek kulübesinde görev bekleyeceğini belirtti. Sakatlığı tam olarak geçmeden hiçbir oyuncuyu sahaya koymak istemediğinin altını çizen Bayraktar, Hüseyin Sadıklar’da da beklemedikleri bir sakatlıkla karşılaştıklarını söyledi. Hüseyin’in oynayıp oynayamayacağı hafta sonu belli olacak. 

Cihangir’in hücum gücü
Cihangir’in ligdeki en tehlikeli hücum takımlarından biri olduğunu söyleyen Bayraktar, özel bir önlem almayı düşünüyor musunuz soruna ise kendi oyunlarını rakibe kabullendirmenin esas hedefleri olduğunu, Yenicami olarak sahaya istedikleri oyunu yansıttıkları takdirde karşılaşmayı kazanacaklarına inanan Özgü hoca, rakiplerinin etkili ve formda ayaklarına bir önlem almayı düşünmediğini belirterek sözlerine son verdi.

Cihangir kenetlendi
Kendi evinde beklenmedik mağlubiyetten sonra toparlanma sürecine giren Cihangir’de işler şu an yolunda gözüküyor. Yaraları sarmaya başlayan Cihangir’de teknik direktör Hasan Burgaç takımına güvendiğini ve beklenilen sonucu alabileceklerine olan inancına vurgu yaptı.

Takımdaki eksikler
Cihangir’de Eric ve Musa’nın hafif sakatlıkları bulunuyor. Büyük ihtimalle bu önemli müsabakada forma giymeleri bekleniyor.

Takım savunması
Kalesinde son maçlarda birçok tehlike görmeye başlayan Cihangir’in teknik adamı Burgaç’a, savunmadaki sıkıntıların neler olduğunu sorduk. Hasan Burgaç, savunmadaki sıkıntıların takımın bütünüyle alakalı olduğunu, savunma oyuncularının tek başına sorumlu olmadığını, hücum bölgesinde oynayan oyuncular ile 2. bölgedeki oyuncuları birbirlerine yaklaştırmaya, kanat forvetlerle beklerin aralarındaki mesafeleri azaltmaya çalıştıklarını belirtti. Hasan hoca, bu karşılaşmayı takımının kazanacak kalitede bir ekip olduğunu tekrarlayarak sözlerini tamamladı. 

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner471

banner474