banner564

Öğrencilere staj olanağı

Diyalog ile GAÜ arasında protokol imzalandı

Öğrencilere staj olanağı
banner598
Çiğdem AYDIN 
   Girne Amerikan Üniversitesi (GAÜ) ile Diyalog Medya Grubu arasında dün işbirliği protokolü imzalandı. GAÜ CEO’su, Yrd.Doç. Dr. Asım Vehbi ile Diyalog Medya Grubu Genel Müdür ve Genel Yayın Yönetmeni Reşat Akar tarafından imzalanan protokol, karşılıklı işbirliğini öngörüyor.
   Protokol çerçevesinde GAÜ İletişim Fakültesi öğrencileri, uygun zamanlarda Diyalog Medya Grubu’nda staj yapabilecekler.
  Diyalog Medya Grubu’nu ziyaret eden Asım Vehbi yaptığı konuşmada “ülkemizdeki yerel kurum ve kuruluşların yurt içi ve yurt dışı işbirliklerimiz kapsamında Diyalog Medya Grubu ile de işbirliğimiz olacak bu kapsamda iletişim bölümünde okuyan öğrencilerimiz gerek gazete gerekse de televizyonda staj imkanı bulabilecek ayrıca zaman içerisinde de lojistik destek konusunda da bilgi ve tecrübeyi birleştireceğiz” dedi. 
   Diyalog Medya Grubu Genel Müdür ve Genel Yayın Yönetmeni Reşat Akar ise şöyle dedi:
   “GAÜ diğer üniversitelerimiz gibi ülkemizin önemli eğitim kurumlarından biridir. Diyalog Medya Grubu olarak her zaman eğitim, sanat ve kültür faliyetlerine  önem verdik, bundan sonra da elimizden gelen katkıyı koymaya devam edeceğiz. Meslekte uzun yıllar deneyimli olan kadromuzla, öğrencilerin gazetecilik eğitimine önemli katkılarımızın olacağını düşünüyoruz.”

Güncelleme Tarihi: 20 Ağustos 2014, 10:26
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner608

banner474