banner564

Oldu 4

Ünal Üstel, hedefinin tek başına UBP iktidarı olduğunu söyledi

Oldu 4
banner598
Ulusal Birlik Partisi (UBP) Milletvekili Ünal Üstel, 31 Elim tarihinde yapılacak UBP Kurultayı’nda Genel Başkanlığa aday olduğunu açıkladı. Ünal Üstel’le birlikte UBP kurultayında başkanlık için yarışacak aday sayısı 4 oldu. Hüseyin Özgürgün, Ersin Tatar ve Nazım Çavuşoğlu adaylıklarını daha önce açıklamıştı.
Ünal Üstel adaylığını dün düzenlediği basın toplantısıyla duyurdu. Üstel basın toplantısındaki konuşmasında, amacının, UBP’nin halkın yeniden ilk tercihi olmasını sağlamak, partililerle yeni bir vizyon oluşturarak geçmişin birikimleri sayesinde toplumun kronikleşmiş sorunlarına çözüm üretmek, Parti yetkili kurallarıyla sektör temsilciliklerini bir araya getirip çalışma grupları oluşturarak radikal kararlar almak olduğunu belirtti. 

“Ülke siyasetine güvensizlik hat safhada”
Ünal Üstel, uzun süredir bölgelere ziyaretler gerçekleştirdiğini, partinin nabzını tuttuğunu ve parti gidişatından hoşnut olmayan çok sayıda partiliden aldığı mesajlar doğrultusunda Genel Başkanlığa aday olmaya karar verdiğini belirtti. Üstel konuşmasında, “UBP’yi eski başarılı günlerine yeniden taşımak, toparlamak ve partinin tüm neferlerine ağabeylik yapmak” yönünde gelen yoğun isteklerin kendisini son derece memnun ettiğini kaydetti.

Güncelleme Tarihi: 20 Ağustos 2015, 10:34
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner471

banner473