banner564

Ölümüne vurdu

Gece kulübünde sohbeti kısa kesen konsomatris Tatiana’yı yumruk, tokat ve tekmeyle hastanelik eden Levent Metin, bir hafta sonra yakalandı

Ölümüne vurdu
banner598

 Suna ERDEN

Alayköy’de Dolls Gece Kulübü’nde meydana gelen olayda Levent Metin isimli zanlının konsomatris Tatiana Trushkova'yı ciddi şekilde darp ettiği öne sürüldü.
Zanlının masasına oturan ancak bir süre sonra sohbeti kesip kalkmak isteyen Trushkova'nın saçlarını çektiği, elleri ile yüzüne defalarca yumruk ve tokat attığı, hızını alamayıp ayağı ile de yüzüne tekme vurduğu açıklandı.
Ciddi şekilde darp edilen konsomatrisin özel bir hastanede müşahede altına alındığı belirtilirken, aranan şahıs ilan edilen zanlı, olaydan 6 gün sonra Girne’de yakalandı.
İfadesinde suçunu kabul eden zanlı dün tutuklama talebi ile mahkemeye çıkarıldı.

Girne’de yakalandı
Duruşmada zanlı hakkındaki iddiaları aktaran polis, olayın 8 Eylül 2019 tarihinde saat 01.30 sıralarında Alayköy'de faaliyet gösteren Dolls Gece Kulübü’nde meydana geldiğini söyledi.
Polis, zanlı Levent Metin’in gece kulübünde masasına oturan konsomatris Tatiana Trushkova'ya kendisi ile sohbeti kesmesi üzerine saldırdığını ifade etti.
Polis memuru, zanlının Trushkova'nın saçlarını çektiğini, elleri ile yüzüne defalarca yumruk ve tokat attığını, hızını alamayıp ayağı ile de yüzüne tekme vurduğunu açıkladı.
Ciddi şekilde darp edilen Tatiana Trushkova’nın özel bir hastanede müşahede altına alındığını kaydeden polis, zanlının ise kulüpten kaçtığını söyledi.
Polis memuru, olayla ilgili aranan şahıs ilan edilen zanlının 14 Eylül’de Girne’de tespit edilip tutuklandığını ifade etti.
Zanlının ifadesinde suçunu kabul ettiğini belirten polis, soruşturmanın devam ettiğini kaydederek, bir gün tutukluluk talep etti.
Mahkeme talebi kabul etti. 

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner471

banner474