banner564

Omzu kırıldı

Şiddet kullanarak 60 yaşındaki kadının çantasını çalmaya çalışan Ersin Çörli’yi kamera görüntüleri ele verdi

Omzu kırıldı
banner598
Hüseyin ABRAŞ

İş bulmak amacıyla Kuzey Kıbrıs’a gelen Ersin Çörli, Girne’de bir park alanı içinde 60 yaşındaki kadının çantasını çalmaya kalkıştı. Gülay Topçuoğulları adlı kadın çantasını vermemek için direnirken  yere düşüp yaralandı. Olay üzerine harekete geçen Girne Polis Müdürlüğü Ekipleri gece boyunca sürdürdükleri çalışmanın ardından kapkaççıyı yakaladı.
Kuzey Kıbrıs’a bayram tatili için gelen 60 yaşındaki Gülay Topçuoğluları, önceki gece kapkaç dehşeti yaşadı. Girne’de meydana gelen olayda çantası zorla alınmaya çalışılan Topçuoğulları, kapkaççıya direnirken yere düştü ve sağ omuzunu kırdı. esnasında yere düştü. 

4 saatte yakalandı
Ziya Rızkı Caddesi üzerinde bulunan bir oto parkta  saat 01.30 sıralarında meydana gelen olay polise saat 02.00’de bildirildi. İhbarı aldığı anda harekete geçen polis, olay yerindeki güvenlik kameralarını incelemeye aldı. Polisin 2 saat süren incelemesinin ardından bir eşkâl tespit edildi. Tespit edilen eşkâl Girne Akçiçek Hastanesi’ne kaldırılan Gülay Topçuoğulları’na gösterildi.  Gülay Topçuoğulları tespit edilen eşkâli doğruladı ve polis daha sonra zanlının kimlik bilgilerine ulaştı. Saldırganın Kuzey Kıbrıs’ta turist olarak bulunan 27 yaşındaki Ersin Çörli olduğunu belirleyen polis, yerini belirlediği zanlının evine ise saat 07.30 sıralarında operasyon düzenledi.  Gözaltına alınan zanlı önce olay yerine götürülerek tatbikat yapıldı daha sonra Girne Polis Müdürlüğü’nde  hücreye konuldu.

Mahkemeye çıkarılacak
Ada’da  daha önce Kuaför olarak çalıştığı ve yine iş aramak için geldiği öğrenilen zanlı, bugün soyguna teşebbüs, ciddi darp suçlarından Girne Kaza Mahkemesi’ne çıkarılacak. Öte yandan kapkaç dehşeti yaşayan Gülay Topçuoğulları’nın Ramazan Bayramı  tatili için üç günlüğüne KKTC’ye geldiği ve çantasında 2 bin TL bulunduğu belirtildi.

Güncelleme Tarihi: 31 Temmuz 2014, 10:45
YORUM EKLE
YORUMLAR
Suat GÖKOLUK
Suat GÖKOLUK - 4 yıl Önce

Milliyet'te çalıştığınız günden beri yazılarınızı okuyorum T24 den ayrildiginiza çok üzüldüm ama sizi burda okuyacak olmam üzüntümü bir nebze hafifletti.Saygi ve sevgilerle

Tolga Ç.
Tolga Ç. - 4 yıl Önce

Hoşbulduk M.M. :)
T 24'ü yalnız sizin için takip ediyordum. Hakan Aksay da uzun zamandır yazmıyor ya da çok nadiren yazdığı için. Sevgiler...

Samim Meriç
Samim Meriç - 4 yıl Önce

Sn. Metin Münir
Bilhassa Ozanköy menşeili, buram buram Akdeniz, ada kokan yazılarınızı haftada 3 gün saat 00.oo da zevkle okuyorum. T24 ayrılmamız üzüldüm. Bizde bundan sonra Diyolog 'tan takip ederiz.
Not; Kış mevsiminde yazılarınızı haftada 4 e çıkarmanızı temennisiyle.

Hakan Baran
Hakan Baran - 4 yıl Önce

Guzel yazilariniz icin tesekkur ederim. T24 u sizin sayenizde takip ediyordum. Artik buradan okuruz.

Mehmet
Mehmet - 4 yıl Önce

T24’ten tam olarak neden ayrıldığınızı bir tek ben merak etmiyorum sanırım. Diyalog Gazetesi’nde BT ve ME ile bulduğunuz ortak zemini de çok merak ediyorum. Neyse, sonuçta Kıbrıs’ın zemini de sağlam değil, bizi ilgilendirmez de diyebiliriz.

Deniz Tuncay Akkapılı
Deniz Tuncay Akkapılı - 4 yıl Önce

... Doğaya saçılan ve yeşermesi engellenemeyen tatta yazılarınız... Arayan buluyor... Sözcüklerinizle kurduğunuz şiirsel katman, kaçınılmaz bir gönül buluşması. Gönül ortağı. Ne ad koymuştum size: Yüce Gönül!

Bülent Celasun
Bülent Celasun - 4 yıl Önce

Merhaba. Orada veya burada, bu bencil okur yazılarınızı okuyabilecek. Hep düşündüğünüzü yazabilmenizi diliyorum. Selam ve saygılar.

SIRADAKİ HABER

banner471

banner474