banner564

Önce kebap yedi  sonra yaktı

Marmara Restoranı kundaklayanın eski çalışan Fuat Demirok olduğu ortaya çıktı

Önce kebap yedi  sonra yaktı
banner598

 Suna ERDEN

   Lefkoşa-Marmara Bölgesi’nde faaliyet gösteren Marmara Kebap isimli işyerinde önceki gün sabaha karşı meydana gelen kundaklama olayı kısa sürede aydınlandı. Kebapçıyı kundaklayan şahsın, eski çalışanlardan Fuat Demirok olduğu ortaya çıktı. 
   Demirok’un kundaklama öncesi Marmara Kebap’ta yemek yediği öğrenilirken, polise giderek teslim olan zanlı suçunu itiraf etti. Zanlı ifadesinde işyerinin kendisini sigortasız çalıştırdığını, 4 bin TL alacağını vermediğini, ayrıca olay günü çok alkollü olduğu için bu suçu işlediğini öne sürdü. 
   Hakkında soruşturma başlatılan zanlı tutukluluk talebiyle dün Lefkoşa’da mahkemeye çıkarıldı.

Teslim oldu
   Duruşmada zanlı hakkındaki iddiaları aktaran polis,14 Nisan 2018 tarihinde saat 03.00 sıralarında Ayşe Özkan’ın işlettiği “Marmara Kebap” isimli işyerinin kundaklandığını söyledi. Polis, yangının büyümeden fark edilmesi üzerine itfaiye ekipleri tarafından söndürüldüğünü ancak çıkan yangın sonucu, 2 adet plastik masa, 1 adet plastik sandalye, reklam tabelası ve güneşlik tentenin yanarak zarar gördüğünü belirtti. 
   Polis, kundaklama olayı ile ilgili soruşturma başlatıldığını, çevre güvenlik kamera görüntülerinin incelendiğini ve zanlı Demirok’un tespit edildiğini açıkladı. Polis, kimliği belirlenen zanlının yakalanmadan polise gelip teslim olduğunu açıkladı.

Spreyle yaktı
   Polis, teslim olan zanlının ifadesinde daha önce söz konusu işyerinde çalıştığını, bu nedenle yerini bildiği mutfak anahtarı ile içeri giriş sağladıktan sonra dizüstü bilgisayar ve içerisinde hesapların olduğu üç adet ajandanın çalındığını itiraf ettiğini söyledi.
   Polis, zanlının akabinde beraberinde getirdiği yanıcı spreyi paspas üzerine sıkıp ateşe vermek suretiyle iş yerini kundakladığını belirtti. 
  Polis, mesele ile ilgili olarak başlatılan soruşturmanın devam ettiğini belirterek, zanlının 3 gün poliste tutuklu kalmasını talep etti.
   Mahkeme talebi kabul ederken, söz alan zanlı Demirok, işyerinin kendisini sigortasız çalıştırdığını, 4 bin TL alacağını vermediğini, ayrıca olay günü çok alkollü olduğu için suçu işlediğini öne sürdü. 


 

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner608

banner474