banner564

‘Onlar benim değil’

Polisin ‘Gönyeli operasyonunda’ 713 adet ‘uçuran renkli şeker’ ele geçirdi, tutuklanan Doğan Turgut suçlamaları reddetti:

‘Onlar benim değil’
banner598
Melin DOBRAN
Narkotik ve Kaçakçılığı Önleme ekipleri önceki gün Gönyeli’de başarılı bir operasyona imza attı. Türkiye’de “Şeker” olarak adlandırılan ve KKTC’ye yasa dışı yollardan sokulan satışa hazır 713 adet extacy uyuşturucu hap ele geçirildi. Operasyonda üzerinde uyuşturucu bulunan zanlı Doğan Turgut gözaltına alınarak dün tutuklama talebi ile Lefkoşa’da mahkemeye çıkarıldı. Uyuşturucu maddelerin Türkiye’den getirtildiği öne sürülürken polisin teslimat öncesi operasyon yaptığı ve suçla bağlantılı aranan şahıslar olduğu belirtildi.
Duruşmada önceki gün Gönyeli’de düzenlenen operasyonda zanlının tasarrufunda 5 ayrı naylona sarılı farklı renklerde 713 adet uyuşturucu olduğuna inanılan hap ele geçirildiği ve zanlının gözaltına alındığı belirtildi. 

Sonucu parmak izi belirleyecek
Polis, ele geçirilen maddelerle ilgili soruşturma başlatıldığını, suçla bağlantılı başka şahısların da olduğuna inandıklarını belirterek, hapların analiz için laboratuvara gönderildiğini, ayrıca uyuşturucu paketleri üzerinde parmak izi araştırması yapılacağını söyledi. Polis, soruşturmanın devam ettiğini belirterek zanlının 3 gün süre ile tutuklu kalmasını talep etti.
Mahkeme zanlı hakkında 3 gün tutukluluk emri alırken, söz hakkı alan zanlı suçsuz olduğunu, arkadaşı ile para almaya gittiği esnada polisin kendisini yakaladığını, uyuşturucunun üzerinde değil yerde bulunduğunu öne sürdü.

Güncelleme Tarihi: 10 Şubat 2016, 10:05
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner471

banner473