banner564

Onur Aplak yoğun bakımda

Dr. Fazıl Küçük Bulvarı’nı savaş alanına çeviren kazada; 4 araç hurdaya döndü, birisi ağır 3 kişi yaralandı

 Onur Aplak  yoğun bakımda
banner598
Melin DOBRAN
Lefkoşa’daki Dr. Fazıl Küçük Bulvarı’nda, dün saat 12.00 civarında meydana gelen feci trafik kazası görenleri korkuttu. 
Anayolun savaş alanına döndüğü kazada, 06 U 4987 Ankara plakalı araç sürücüsü, Gönyeli’ye doğru seyrederken, arkasını kontrol etmeden sağ şeride geçti. Bu esnada, aynı yönde süratli bir şekilde seyreden, ZKS 123 plakalı sürücünün önünü tıkaması sonucu meydana geldi. Çarpışmanın etkisiyle ZKS 123 plakalı araç karşı şeride geçti ve Hamitköy istikametine doğru seyreden HG 565 plakalı araç ile yüz yüze çarpıştı. O sırada arkadan gelen GN 828 plakalı araç, HG 565 plakalı aracın arkasına çarparak durabildi.

3 kişi yaralandı
Kaza sonucu ZKS 123 plakalı araçta bulunan Funda Kaşer (K-39), Uğur Kaşer (K-40) ve Onur Aplak (K-23) yaralandı. 
Yaralılar, olay yerine çağırılan ambulanslarla Lefkoşa Dr. Burhan Nalbantoğlu Devlet Hastanesi’ne kaldırıldı. 
Alınan bilgiye göre, kaza sonucunda, Onur Aplak’ın ince bağırsak ve dalağında yaralanma olduğu öğrenildi. 
Ameliyat edilen gencin, yoğun bakım ünitesinde tedavi altına alındığı ve durumunun ciddi olduğu öğrenildi. Diğer yaralıların ise kazayı hafif sıyrıklarla atlattığı belirtildi.

“Radar konmalı”
Taşkınköy Muhtarı ve Lefkoşa Muhtarlar Derneği Başkanı Derviş Dizliklioğlu konuyla ilgili olarak şunları aktardı: “Daha önce söz konusu yolda bariyer vardı. Su boruları için yapılan kazı sırasında bariyerler söküldü ve tekrar yerine takılmadı. İlgili kurum bir an önce bariyerleri yerine takmalıdır. Tedbir alınması için illa ki ölümlü kaza mı olmalıdır? Ben, kazanın olduğu bölgenin muhtarı olarak, defalarca ikaz etmeme rağmen, Dr. Fazıl Küçük Bulvarı’na hız tespit kamerası konulmadı. 
En erken bir zamanda bu yola hız tespit kamerası konulmalı ve hız limiti 50 km olmalıdır. İlgili kurumları göreve davet ediyorum.”

Güncelleme Tarihi: 29 Aralık 2015, 10:20
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner471

banner474