banner564

Öpücük atıp  göz kırpmış

15 yaşındaki komşu kızının elini okşayarak cinsel saldırıda bulunduğu iddia edilen Cemil Güngör aleyhine yeni suçlama getirildi

Öpücük atıp  göz kırpmış
banner598

 Hüseyin ÇİÇEK

Gazimağusa’ya bağlı Yeniboğaziçi’nde, komşusunun 15 yaşındaki kızının elini okşayarak cinsel tacizde bulunduğu gerekçesiyle tutuklanan Cemil Güngör aleyhine yeni suçlama getirildi.
Zanlının komşusunun kızına öpücük attığı, göz kırptığı da iddia edildi.
Teminat talebi ile dün mahkemeye çıkarılan zanlı, “Ben öyle bir şey yapmadım” diyerek savunma yaptı.
Adli Şube’de görevli polis memuru Şükrü Hafız, zanlının 1 Eylül 2019 tarihinde, Yeniboğaziçi’nde, ikametgâhının önünde, komşusunun 15 yaşındaki kızının sağ elini okşayarak cinsel saldırıda bulunduğunu söyledi. 
Olayın 4 Eylül 2019 tarihinde polise intikal ettiğini ve zanlının konu tarihte bulunamayarak aranan şahıs ilan edildiğini belirten Hafız, 10 Eylül 2019 tarihinde tespit edilerek tutuklandığını hatırlattı. Hafız, yapılan ileri soruşturma sonucu zanlının, yine aynı kıza 2 Eylül 2019 tarihinde de öpücük yollayarak ve göz kırparak cinsel saldırıda bulunduğunun tespit edildiğini aktardı.
Polis memuru Hafız, soruşturmanın tamamlandığını, zanlının ülkeye turist vizesi ile geldiğini belirterek, davaları görüşülünceye kadar Merkezi Cezaevi’ne gönderilmesini talep etti.

Suçsuzum
Mahkemede söz alan zanlı suçlamaları reddederek, “Ben öyle bir şey yapmadım, mademki o gün yaptım, neden 3 gün sonra polise şikâyet ettiler.  Kendi eşimi bile anne ve babasının önünde öpmem.
O kıza anne ve babasının önünde nasıl böyle bir şey yapayım” şeklinde konuştu.
Yargıç Umut İnan, zanlının, davaları görüşülünceye kadar bir ayı geçmemek şartı ile Merkezi Cezaevi’ne gönderilmesine emir verdi. 

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner608

banner473