banner564

Ortak payda Gazimağusa

İsmai Arter’in daveti üzerine akşam yemeğinde buluşan bölge milletvekilleri kentin durumu ile ilgili fikir alış verişinde bulundu

 Ortak payda  Gazimağusa
banner598

Hüseyin ÇİÇEK

Gazimağusa bölge milletvekillerini önceki gün akşam yemeğine davet eden Belediye Başkanı İsmail Arter, hem kentin durumu ile ilgili vekillere bilgi verdi, hem de fikir alış verişinde bulundu. Ulusal Birlik Partisi’nden (UBP) Dursun Oğuz, Ahmet Kaşif, Erdal Özcenk, Demokrat Parti-Ulusal Güçler’den (DP_UG) Fikri Ataoğlu, Hakan Dinçyürek ve Toplumcu Demokrat Partisi’nden (TDP) Hüseyin Angolemli’nin katıldığı toplantıya Cumhuriyetçi Türk Partisi’nden (CTP) parti meclisi toplantısı nedeni ile sadece Arif Albayrak katıldı.

Arter: Toplantılar sık sık yapılacak
Toplantıda konuşan Gazimağusa Belediye Başkanı İsmail  Arter, Cumhuriyet Meclisi’nde temsil edilen tüm siyasi parti milletvekilleri ile aynı masa etrafında kentin sorunlarını tartışmanın önemine vurgu yaptı.
Arter, “Toplantımız beklediğim şekilde çok verimli geçti.  Bu tür toplantıların yapılmasının kent için oldukça önem taşıdığını düşünüyorum. Sivil toplum örgütlerimizin ve  insanlarımızın görüşleri bizim için çok önemlidir” dedi.
Yemeğe katılan vekiller de Belediye Başkanı İsmail Arter’in kendilerine aktardığı bilgiler ışığında faydalı ve yararlı bir toplantı yaptıklarını söyledi. Ortak gaylelerinin Gazimağusa olduğunu belirten vekiller, kent ile ilgili gördükleri ve kendilerine ulaşan sıkıntıları Arter’e ilettiklerini aktardı. 

Güncelleme Tarihi: 16 Ocak 2016, 10:08
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner608

banner474