banner564

Ortaklar kararlı

DP Genel Sekreteri Özcafer, kamu reformu konusunda 4 başkanın da hem fikir olduğunu vurguladı

Ortaklar kararlı
banner598

 Demokrat Parti (DP) Genel Sekreteri Afet Özcafer, “Kamu Reformu” ile ilgili yasa konusunda Hükümetin kararlı olduğuna işaret ederek  “Şimdi mevcut dörtlü koalisyondaki tüm siyasi partinin genel başkanları da bu yasanın geçmesinde hem fikirdir. Siyasi irade ortaya koymuşlardır. O açıdan biz umutluyuz” dedi.

Kıbrıs Türk Ticaret Odası Başkanı (KTTO) Turgay Deniz ve bazı Yönetim Kurulu üyeleri, DP’yi ziyaret ederek “kamu reformu” diye bilinen Kamu Görevlileri Yasa Tasarısı’na ilişkin hazırladığı raporu sundu,  görüş ve önerilerini paylaştı. 
Görüşmeye DP Genel Sekreter Afet Özcafer başkanlık etti. DP Genel Başkan Yardımcısı Okyay Sadıkoğlu ve diğer yetkililer ziyarette hazır bulundu. 

Özcafer: Görüşler kıymetli
DP’den yapılan açıklamaya göre, ziyarette konuşan Afet Özcafer, KTTO’nun ülkenin en saygın kurumlarından biri olduğunu belirterek,  Kamu Görevlileri Yasa Tasarısı’na ilişkin Oda’nın görüşlerinin de bu bağlamda son derece kıymetli olduğunu belirtti. 
Kamu reformunun ülke istikrarı için son derece önemli olduğunu belirten Özcafer; “Yıllardır ülke olarak hepimizin beklediği kamunun daha verimli, daha şeffaf, daha denetlenebilir hale gelebilmesi, personelin iyi yöneticiye kavuşabilmesi, aynı zamanda vatandaşında daha iyi hizmet alabilmesi. İşte söz konusu bu yasanın hayat bulması ekonomimize de olumlu yansıyacaktır” dedi. 
Özcafer;  “Şimdi mevcut dörtlü koalisyondaki tüm siyasi partinin genel başkanları da bu yasanın geçmesinde hem fikirdir. Siyasi irade ortaya koymuşlardır. O açıdan biz umutluyuz” diye konuştu. 
DP Genel Sekreteri Afet Özcafer, söz konusu yasa tasarısının muhakkak eksiklerinin olabileceğini, bu yönde tüm paydaşlarının görüşünün alınarak komitede görüşüleceğini ve ivedi bir şekilde yapılacak çalışmaların sonlanmasını beklediklerini belirtti.  

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner608

banner474