banner564

Ortaklara enerji gönderdiler

Enerji terapisti Nejla Gazi ve İlknur Yeşilleme, hükümetin iyi kararlar alabilmesi için Meclis önünde meditasyon yaptı

Ortaklara enerji gönderdiler
banner598

 Ömer KADİROĞLU

   Meclis’in verimli bir şekilde çalışamaması ve hükümetin zam ciddi ekonomik sıkıntılar yaşaması nedeniyle ilginç bir eyleme imza atıldı.
   Enerji terapisti Nejla Gazi ile İlknur Yeşilleme, Cumhuriyet Meclisi önünde bağdaş kurup, meditasyon yaptı. Gazi ile Yeşilleme, amaçlarının hükümet yetkililerine enerji gönderip, dengeye girmelerini ve olumlu kararlar alabilmelerini sağlamak olduğunu söyledi. 
Diyalog’a konuşan Nejla Gazi, her olayın titreşim, düşünce ve frekansla gerçekleştiğine inandıklarını ifade etti. Gazi, “Meclis’i ana komuta odası olarak görüyoruz. Bütün kararların alındığı yer burasıdır. O yüzden buradayız” dedi. 

Her burada olacağız

   Nejla Gazi’nin bireysel olarak yaptıkları meditasyon hakkında şunları söyledi:
   “Her şeyin frekans, titreşim ve düşüncelerle olduğuna inanıyoruz. Biz burada meditasyon yapıyoruz. Olumlu titreşimler yayarak ülkemizi de aynı şekilde o olumlu frekanslara ve titreşimlere uyumlamaya çalışıyoruz. Biliyorsunuz burası Meclis ve biz burayı ana komuta odası olarak görüyoruz. Bütün kararların alındığı yer burasıdır. Biz burada olumlu frekanslar ve titreşimler yayarak hükümet yetkililerimizin dengeye girmelerini ve onların olumlu kararlar alabilmelerini sağlamak amacındayız. Her şey şiddetle, yargılamayla ve suçlamayla olmuyor. Olumlu titreşimler ve olumlu frekanslarla ülkemizi daha güzel bir hale getirebiliriz. Bizler aynı zamanda enerji terapistiyiz ve ruhsal farkındalık rehberliği de yapıyoruz. Her şeyin titreşim ve frekanslarla var olduğunu hatırlayan kişileriz. Geçen hafta da buradaydık bu hafta da buradayız bundan sonra da hep burada olacağız.” 

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner471

banner473