banner564

Roman’ın hayatı Roman olacak 

Sami Dayıoğlu’nun evinden Bin 400 lira, av tüfeği, fişek ve bol miktarda alkollü içki çaldıktan sonra güneye kaçtı, bir sonra geri dönünce tutuklandı

Roman’ın hayatı Roman olacak 
banner598

 Suna ERDEN

   Lefkoşa’da bir yıl önce Sami Dayıoglu’nun evinden hırsızlık yapan Roman Bazarov, kaçak şekilde ülkeye giriş yapmaya çalışırken suçüstü yakalandı. Dayıoglu’nun evinden nakit para, 9 şişe şarap, av tüfeği ve fişekleri çaldıktan sonra güneye kaçan zanlı Lefkoşa’da askeri yasa bölgeyi ihal ederken yakalanarak dün mahkemeye çıkarıldı. Lefkoşa Kaza Mahkemesi’ne getirilen zanlı hakkındaki iddialar aktarıldı. 
   Polis, zanlı Roman Bazarov’un 2017 yılı Temmuz ayında12.00 - 08.00 saatleri arasında Köşklüçiftlikte 28. Kasım Sokak üzerinde bulunan Sami Dayıoglu’na ait evin havalandırma camını sert bir cisimle kırıp içeriye girdiğini söyledi. 
   Polis, zanlının yatak odası içerisinde muhafaza edilen Sony marka kamera,Fuji marka fotoğraf makinesi, bin 400 TL, 9 şişe şarap, krem,likör, vodka, içki çantası, av tüfeği, 2 şişe viski, gargılık, matara, 2 saçak, 30 fişek, fişek kutusu, tüfek kılıfı ve tüfek ölçeği çaldığını ve aynı yerden çıkış yaptığını ifade etti.
   Polis, mesele ile ilgili olarak polise yapılan şikayet üzerine soruşturma başlatıldığını ve bölgedeki güvenlik kamera görüntülerinden zanlının kimliğinin tespit edildiğini belirtti. Zanlının aranan şahıs ilan edildiğini söyleyen polis, 4 Ağustos 2018 tarihinde zanlının çaldığı eşyaların bir kısmının Lefkoşa’da tespit edilip emare olarak zapt edildiğini belirtti.
   Polis, zanlının dün sabah 03.15’de güneyden yasa dışı bir şekilde KKTC’ye giriş yaptığı esnada suçüstü yakalandığını açıkladı.Zanlının ifade verip suçunu kabul ettiğini belirten polis, ancak soruşturmanın devam ettiğini belirterek, 3 gün tutuklu kalmasını talep etti. Mahkeme talebi kabul etti.  


 

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner608

banner474