banner564

Otları temizledi

Gönyeli Belediyesinin yapmadığını Maliye Bakanı Serdar Denktaş yaptı

Otları temizledi
banner598

 Gönyeli Belediyesi sınırları içerisinde bulunan ve araç sürücülerinin görüşünü engelleyecek kadar büyüyen otların temizlenmemesi nedeniyle bölge sakinleri ciddi sıkıntılar yaşıyor.

   Bunlardan biri de Maliye Bakanı Serdar Denktaş, eline aldığı makine ile yol kenarındaki otları biçerken karşılaştığı Sinan Berktaş isimli vatandaşa dert yandı. Berktaş, Denktaş’ın çalışmasını cep telefonuna kaydederek daha sonra sosyal medyadan şu paylaşımı yaptı:
 “Yenikent'ten geçerken yol kenarında ot biçme makinasını tamir etmeye çalışan birini gördüm. Kafamı çevirdim Maliye Bakanı Serdar Denktaş, indim merakımdan bakındım ot biçme aleti arızalanmıştı. Müsade edin sayın Bakanım az çok anlarım bende bir bakayım dedim, aldım aleti tamir ettim. Tekrar ot biçmeye devam etti. Bir yandan da şaşırdım koskoca bakan koruma, danışman yanında hiç kimse yok tek başına sıradan bir vatandaş gibi. İşi bitirdiğinde Sayın bakana sordum niye biçiyorsunuz bu otları dedim. Bana "geçen gün motorlu birine çarpacaktım, yolun görüş açısını kapatıyordu, bende bu mahallede yaşayan Serdar olarak başkaları zarar görmesin diye kesiyorum" dedi. Duygulandım. Adam koskoca bakan ama bizden biri, tatil günü o sıcakta ot biçiyor mahallesi için, katkı sağlamaya çalışan biri, Sayın Bakan Serdar beyi tebrik ediyorum.” 

YORUM EKLE
YORUMLAR
ALFAROMEO
ALFAROMEO - 5 yıl Önce

İLK KERHANELERİ AÇTIRDI VAKTİNDE GECE KULUBU ADI ALTINDA.. O GÜNAHLARI NASIL TEMİZLEYECEKKKKKKKKK!

SIRADAKİ HABER

banner471

banner473