banner564

Özel çocuklar çok sevindi

Engelsizsiniz Platformu, Gazimağusa’da yeni yıl yemeği düzenledi

Özel çocuklar çok sevindi
banner598
Hüseyin ÇİÇEK
Gazimağusa’da dün saat 11.00’de Arkın Palm Beach Otel’de düzenlenen yeni yıl yemeğine İrfan Nadir 18 Yaş Üstü Engelli Rehabilitasyon Merkezi ile Gazimağusa Özel Eğitim Merkezi’nden yaklaşık 130 tane engelli çocuk aileleri ile birlikte katıldı.  
Engelli çocukların kimi zaman koro halinde şarkılar söyleyerek kimi zaman ise oynayarak eğlendiği yemekte, Engelsizsiniz Platformu tarafından çocuklara hediyeler dağıtıldı. Arkın Palm Beach Müdürü Cevdet Özalp ile yemeğin düzenlenmesine katkıda bulunan diğer sponsor olan Acerman Muhasebe Direktörü Narin Acerman’a engelli çocuklar adına plaket verildi.

3 yıldır düzenleniyor
Yemekle ilgili bilgi veren Engelsizsiniz Platformu Asbaşkanı İbrahim Köroğlu, etkinliğin 3 yıldan beri düzenlendiğini söyledi. Engelsizsiniz Platformu tarafından Arkın Palm Beach Otel’in sponsorluğu ile  İrfan Nadir 18 Yaş Üstü Engelli Rehabilitasyon Merkezi ve Gazimağusa Özel Eğitim Merkezi’nden 130 kadar öğrenciye yeni yıl yemeği düzenlediklerini aktaran Köroğlu, bu etkinliğin tüm iş adamlarına örnek olmasını istedi.

Herkes birer engelli adayıdır
Engellilere her zaman için destek verilmesi gerektiğini belirten Köroğlu, “unutulmasın ki herkes birer engelli adayıdır” şeklinde konuştu. Yapılan her yardımın genç ve çocuk engellilere hizmet olarak geri döndüğünü söyleyen Köroğlu etkinliğe katkı koyan herkese teşekkür etti.

Güncelleme Tarihi: 29 Ocak 2015, 09:54
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner608

banner474