banner564

‘Özel jetle geliyorlar’

Reha Arar’ın, KKTC turizmindeki gelişmelerle ilgili açıklaması, Hürriyet’te geniş yer buldu

‘Özel jetle geliyorlar’
banner598
   Son dönemlerde KKTC’de ‘lüks turizmin’ öne çıktığını anlatan Merit International Yönetim Kurulu Başkanı Reha Arar’ın açıklamaları, Hürriyet gazetesinde geniş yer buldu. Arar “KKTC’de zengin turist patlaması yaşanıyor. Özel jetleriyle gelen misafirler içerisinde her türlü lüksün bulunduğu geceliği 10 bin dolarlık odalarda konaklıyor. Bu turistler için yeni yatırımlar yaptık. Yaklaşık 150 milyon dolarlık projeyi tamamladık. Ortadoğu ve Avrupa’dan gelen zengin turistlere hizmette sınır yok” dedi.
   KKTC’deki talebe yönelik yeni yatırımlar hakkında bilgi veren Reha Arar, şöyle konuştu: 
“İçerisinde 70 kral dairesi, akıllı odalar, çok özel lezzetlerin sunulduğu restoranlar, 3 bin 500 metrekarelik SPA, Akdeniz’in en büyük iskelesi, sağlıklı yaşam merkezi bulunan Merit Royal Hotel’de yeni bir konsept geliştirdik. ‘Size özel’ konseptle hizmet veren otelimizde her türlü lüks bir arada sunuluyor. Bu alana yapılan yatırımlar KKTC ekonomisine de büyük katkı sağlıyor.”

Özel aşçılar geliyor
   Otellerinde müşteri ilişkileri yönetimi sayesinde her misafirin tanınıp ismiyle hitap edildiğini anlatan Reha Arar, şunları kaydetti:
   “Böylece ‘kişiye özel’ hizmet ön plana çıkıyor. Bu konsept kapsamında, müşterilerin her türlü sevdiği ve sevmediği detaylar arşivleniyor. Farklı restoranlarda yer alan dolaplarda misafirlerin sevdiği içki, bardak ve buna benzer tüm malzemeler saklanıyor. Kral dairelerinde özel aşçılarla kişiye özel oda servisi hizmeti veriliyor. Otelimizde kişi başına düşen alan yaklaşık 200 metrekare.”

Sağlık da ön plana çıkıyor
   KKTC’nin artık SPA turizmiyle de anılmaya başlandığını belirten Reha Arar, “Türkiye’den ve Ortadoğu’dan gelen tatilcilerin SPA’ya ilgisi artıyor. Biz de bu talebe dikkat çekerek yeni yatırımlar planlıyoruz. 3 bin 500 metrekarelik SPA bölümüyle Merit Royal Hotel öne çıkıyor. SPA’nın içerisinde cilt-vücut bakımı üniteleri, balneo terapi odası, holistik bakımlara ayrılan 2 adet Thai ve 2 adet ayurveda odası, içinde jakuzisi bulunan 2 adet VIP SPA suit odası da bulunuyor” dedi.

Güncelleme Tarihi: 12 Kasım 2015, 13:44
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner471

banner473