banner564

Özelde kalacak

CAS hisselerinin devlete devredilmesine ilişkin başvuru mahkemeden onay almadı

Özelde kalacak
banner598

 CAS'la ilgili karar açıklandı. Mahkeme, Maliyenin CAS hisseleriyle ilgili alacağının sıralamasının değiştirilmesi ve alacağına mukabil hisselerinin devlete devredilmesi talebini reddetti.

Mahkeme, Cyprus Airport Services (CAS) şirketinin hisselerine ilişkin davada Maliye Bakanlığı’nın CAS hisseleriyle ilgili alacağının sıralamasının değiştirilmesi ve alacağına mukabil hisselerinin devlete devredilmesi talebini reddetti. Kararı, Lefkoşa Kaza Mahkemesi Başkanı Yargıç Talat Usar okudu.
CAS Genel Müdürü Fikret Çavuşoğlu kararla ilgili basına yaptığı değerlendirmede, “Görevimiz mahkeme kararına saygı duymaktır” dedi.
Çavuşoğlu, personelinin bundan sonraki süreçte KTHY personeline uygulanan prosedürün CAS personeline de uygulanması için hukuki süreç başlatacağını dile getirdi.
Bu davadan sonuç alınmazsa, çalışanların mağduriyetlerinin giderilmesi için siyasilerden yardım isteme yoluna gidileceğini dile getiren Çavuşoğlu, CAS konusuyla ilgili gayretleri için Maliye Bakanı Serdar Denktaş’a da teşekkür etti. 

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner471

banner473