banner564

Özgürgün: Güzel günler çok yakın

Ulusal Birlik Partisi’nin 40’ıncı kuruluş yıldönümü Girne’de düzenlenen balo ile kutlandı

Özgürgün: Güzel  günler çok yakın
banner598
Ulusal Birlik Partisi (UBP) 40. kuruluş yıldönümünü önceki gün akşam Girne’de düzenlediği balo ile kutladı. 
UBP’den verilen bilgiye göre, 11 Ekim’deki kuruluş yıldönümü kutlamaları, ayni tarihte Türkiye’de yaşanan terör olaylarından dolayı ertelenmişti. Bu yüzden kutlamalar, önceki gün akşam Girne’de Acapulco Otel’de düzenlen baloda yapıldı. 
UBP’lilerin yoğun katılım gösterdiği belirtilen gecede açılış konuşması yapan UBP Genel Sekreteri Dursun Oğuz, partinin 40. kuruluş yıldönümü kutlayarak, “40 yıl önce UBP’yi kuranları saygıyla selamlarken, partimizi bugünlere getiren büyüklerimize de teşekkür ediyorum. Aramızda olamayanlara da Allah’tan rahmet diliyorum” dedi. 

Özgürgün: UBP’nin eserleri dimdik ayakta 
UBP Genel Başkanı Hüseyin Özgürgün de, UBP’nin bugün 40 yaşında olduğunu belirterek, UBP’nin 40 yılda her alanda ülkeye hizmetler verdiğini, yarattığı eserlerin dimdik ayakta durduğunu vurguladı. 
Özgürgün, Ulusal Birlik Partisi’ne ve UBP’lilere nice yıllar dileyerek, ülke olarak da bireysel olarak da parti olarak da gidilecek daha çok yolları olduğunu, bunun için UBP’nin yeni kadrolarıyla 41. yıla “merhaba” dediğini ifade etti ve “Güzel günler çok yakındır” dedi. 
Hüseyin Özgürgün, “Ulusal Birlik Partisi olmadan bu ülkede hiçbir şeyin yapılamadığının geçmiş 40 yılın gösterdiğini” ifade ederek, “Tüm eserlerin altında UBP’nin imzası vardır. Bundan sonra da böyle olacaktır. 40 yılda yaptıklarımız bundan sonra yapacaklarımızın teminatıdır. Bundan büyük bir gurur ve mutluluk duyuyoruz. Bu gurur ve mutluluğu hep birlikte yaşıyoruz. 2016 yılı partimize hayırlı ve uğurlu olsun” diye konuştu. 

Güncelleme Tarihi: 14 Aralık 2015, 09:50
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner471

banner473