banner564

Özgürgün: Hizmete hazırız

Eroğlu, UBP’nin iktidara yeniden gelerek, KKTC’nin yaşatılması için çalışmaya devam edeceğini söyledi

Özgürgün: Hizmete hazırız
banner598
Ulusal Birlik Partisi (UBP) Genel Başkanı Hüseyin Özgürgün ve partililer Alsancak’ta buluştu. 
UBP’den yapılan açıklamaya göre Alsancak Belediye sinemasında aday tanıtımı yapıldı. Etkinlikte partililere hitap eden Hüseyin Özgürgün, ülkede tek eseri olmayanlara halkın artık itibar etmediğini, çünkü sadece konuşmakla kalmayıp memleketi yerle bir ettiklerini savundu.
Etkinlikte konuşan 3’üncü Cumhurbaşkanı, UBP Onursal Başkanı Dr. Derviş Eroğlu da UBP’nin iktidara yeniden gelerek, KKTC’nin yaşatılması için çalışmaya devam edeceğini kaydetti.
Hüseyin Özgürgün de konuşmasında, yola her zaman iktidar partisi hedefiyle çıktıklarını ancak bu kez görünen ve hissedilen coşkunun çok büyük olduğunu ifade etti. Özgürgün, “Bunun sebebi, her eserin altında UBP’nin imzası olmasıdır. Eğer bizden başka tek eseri olan varsa çıksın söylesin” diye konuştu.

 “Elektrik fiyatlarını üç kat ucuzlatacağız”
50 milletvekili adayının ülkeye hizmet vermek için hazır olduğunu kaydeden Başbakan ve UBP Genel Başkanı Özgürgün, UBP kadrolarının 1975’ten beri bu niyet, amaç ve inançla göreve talip olduğunu belirtti. 
Özgürgün, “Son bir buçuk yılda yapılanları daha ileri götürmek istiyoruz. Daha güçlü yatırımları getirmek için talibiz. Somut projelerle talibiz. 7 Ocaktan itibaren kolları sıvayacağız. Bu ülkenin önünü açan yeni projeleri hayata geçireceğiz” şeklinde konuştu.
Hüseyin Özgürgün, çökmüş halde buldukları Sosyal Sigortaları, KIB-TEK’i, kamu bankalarını ve sağlık sektörünü kısa sürede toparlayıp, başta esnaf, çiftçi ve köylünün yüzünü güldürdüklerini kaydetti.

Eroğlu: KKTC yoluna devam ediyor
Partililere hitap eden 3’üncü Cumhurbaşkanı, UBP Onursal Başkanı Derviş Eroğlu da Alsancak halkıyla sarıldıklarını, kucaklaştıklarını ve hasret giderdiklerini ifade etti. 
Eroğlu, “Eski dostları gördük yeni dostlarla adaylarla buluştuk. Alsancak’ta UBP’nin gücü devam ediyor. KKTC atılan temeller üzerine yoluna devam etmekte gelişmekte ve büyümektedir. UBP’nin tek başına iktidar hedefi için çok çalışmak lazım. UBP’yi iktidara taşımak bıraktığımız yerden KKTC’yi daha da refaha erdirmek, yaşaması ve yaşatılması için çalışacağız ve başaracağız” diye konuştu.


Adaylar Gazimağusa’yı ziyaret etti
Ulusal Birlik Partisi (UBP) Genel Başkanı ve Başbakan Hüseyin Özgürgün ile UBP’li milletvekili adayları Gazimağusa’yı ziyaret etti.
UBP’den yapılan açıklamaya göre, Gazimağusa Suriçi esnafını ziyaret eden Başbakan Hüseyin Özgürgün ve beraberindeki heyet, esnafla sohbet ederek projelerinden bahsetti.
Milletvekili adayları, daha sonra Anıt Çemberi’nden Sulu Çember’e kadar yürüyüp yol boyunca işyerlerini ziyaret edip destek istediler.

UBP’den Güney Mesarya çıkarması

Öte yandan Ulusal Birlik Partisi Genel Başkanı ve Başbakan Hüseyin Özgürgün ve Ulusal Birlik Partisi’nin 50 Milletvekili adayı seçim çalışmaları çerçevesinde Gazimağusa ziyaretleri sonrasında, Güney Mesarya köylerini ziyaret etti.

Güncelleme Tarihi: 27 Aralık 2017, 13:38
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner471

banner474