banner564

Özgürgün: Meclis’te yaşananlar bir kazadır

Ulusal Birlik Partisi (UBP) Genel Başkanı Hüseyin Özgürgün, Meclis Genel Kurul toplantılarında bazen tansiyonun yükselebileceğini, fakat geçen gün yaşanan tartışmaların aslında bir “kaza olduğunu” söyledi.

Özgürgün: Meclis’te yaşananlar bir kazadır
banner598
UBP’den yapılan yazılı açıklamaya göre bir televizyon programına katılan Özgürgün, değerlendirmelerde bulundu. 

Ana muhalefet partisi yetkililerinin Meclis’te halkı adına muhalefet yapmakla görevli olduğuna dikkat çeken Özgürgün, “İktidar veya bir Başbakan bizim sesimizi kısmaya çalışırsa mecliste olmamızın ne anlamı var. Yaşananların hiç olmamasını da isterdim. Ama muhalefetin biraz daha hoşgörüyle karşılanması gerekir. İktidarın makam sahibi olduğunu sorumlulukları olduğunu bilmesi gerekir. Sadece konuşma hakkı olan muhalefetin de sesinin kısılmaması lazım” ifadelerini kullandı. 
Meclis Başkanı’nın hitap şeklini eleştiren Özgürgün, şöyle devam etti: 
“Ana Muhalefet başkanı da demiyor... Hüseyin Özgürgün engelledi diyor. Bu benim ağrıma gitti. Hüseyin Özgürgün UBP Genel Başkanıdır. Ana Muhalefet Partisi başkanıdır. Hitap şekli çok üzücü. Kınıyorum dediğinde içeriye girdim. Orda zaten beni kıran üzen bir şey var biraz da sinirlendiren. Olaydan haberim yoktu ve benim olmadığım ortamda konuşulmasını doğru bulmadım.” 

Güncelleme Tarihi: 07 Mayıs 2015, 09:33
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner608

banner473