banner564

Özlenen Lefkoşa

Eroğlu, “Artık halk düzenli, temiz ve altyapısı tamamlanmış bir kent görmek istiyor” dedi

Özlenen Lefkoşa
banner598
Cumhurbaşkanı Derviş Eroğlu, yerel yönetimlere başlattığı ziyaretler çerçevesinde Lefkoşa Türk Belediyesi’ni (LTB) ziyaret etti. 
Cumhurbaşkanı Eroğlu, ziyarette LTB Başkanı Mehmet Harmancı ile görüştü. Görüşmede LTB Asbaşkanı Akın Aktunç ve Belediye Meclis üyeleriyle Cumhurbaşkanı Özel Kalem Müdürü Mehmet Soykurt hazır bulundu. 
Eroğlu, belediyede dolaşarak, çalışanların yeni yılını kutladı.
Eroğlu ziyarette yaptığı konuşmada, Harmancı ve ekibinin, zor bir görevi omuzladığına işaret ederek, başarılı olması ve Lefkoşa’daki sorunların üstesinden gelmesi temennisinde bulundu.
Lefkoşa’da belediye başkanlarının gecesinin gündüzüne karıştığını ifade eden Eroğlu, son dönemde su baskınlarının yaşandığı başkentte artık halkın düzenli, temiz ve altyapısı tamamlanmış bir kent görmek istediğini kaydetti.

Harmancı: LTB, güçlü bir belediye
LTB Başkanı Mehmet Harmancı da, belediyeyi ilk kez ziyaret eden Cumhurbaşkanı Eroğlu’na teşekkür ederek, kurumlara arası işbirliğini artırmayı görev olarak benimsediklerini söyledi.
Harmancı, daha önce Eroğlu’na yaptıkları ziyarette birçok konuyu genişçe konuşma fırsatı bulduklarını ifade ederek, LTB’nin, birçok sorun bulunmasına rağmen güçlü bir belediye olduğunu kaydetti.

Güncelleme Tarihi: 24 Aralık 2014, 10:00
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner471

banner473