Lefkoşa’ya bağlı Haspolat yolunda trafik kontrolleri esnasında uyuşturucu bulunarak tutuklanan A.S. (E-23) yeniden mahkemeye çıkarıldı. Bir gram hintkeneviriyle yakalanan üniversite öğrencisi zanlı 100 bin TL nakit teminat ödeyerek, tutuksuz yargılanmak üzere teminatla serbest bırakıldı.
Mahkemede olguları aktaran polis; 14 Mayıs 2026 tarihinde saat 19.30 sıralarında Haspolat-Lefkoşa anayolu üzerinde faaliyet gösteren bir oto galeri önünde trafik ekipleri tarafından rutin trafik kontrolü yapıldığı sırada, N 750 plakalı aracın kontrol amaçlı durdurulduğunu söyledi. Polis; sürücü olarak bulunan M.A. ile araçta yolcu olarak bulunan A.S.’nin şüpheli hareketler sergilemeleri üzerine, arama yapıldığını belirtti.
Polis; araçta yapılan aramada beyaz renk A4 kağıdına sarılı vaziyette yaklaşık bir gram ağırlığında hintkeneviri bulunduğunu, A.S.’nin tutuklanarak soruşturma başlatıldığını kaydetti.
Polis; ifade veren A.S.’nin uyuşturucu maddenin kendisine ait olduğunu söylediğini aktardı.
Polis; soruşturmanın tamamlandığını, zanlının ülkede öğrenci olarak bulunduğunu belirterek, teminat talep etti.
Mahkeme; zanlının yurt dışına çıkışının yasaklanmasına, haftada bir gün ıspat-ı vücut yapmasına ve 100 bin TL nakit teminat yatırmasına emir verdi.
Pahalıya patladı
Bir gram uyuşturucuyla yakalanan öğrenci 100 bin TL nakit teminatla serbest bırakıldı
YORUM EKLE
SAYFALARTüm Sayfalar
TEREKE İLANI NO 133-134 22.05.2026
Lefkoşa kaza mahkemesi 12.05.2026
TEKERE İLANI
Gazimağusa Mahkeme 06.03.2026
Girne Kaza Mahkemesi
Girne Kaza Mahkemesi Dava No: 1097/ 2022
Girne Aile Mahkemesi
Gazimagusa Kaza Mahkemesi Tereke ilanı 20/25
Gazimağusa Kaza Mahkemesinde Asli Celpname No:25/2025 Tereke İstida No:101/2011
Gazimağusa Aile Mahkemesi Dava No 288-2025
Lefkoşa Kaza Mahkemesi- Celpname no:30/25
Gazimağusa Aile Mahkemesi Dava No 233-2025
Celpname (E.2,N.1)
Girne Kaza Mahkemesi Dav No 588-2025
Lefkoşa Kaza Mahkemesi- Celpname
GAZİMAĞUSA KAZA MAHKEMESİ TEREKE İLANI
GÜZELYURT KAZA MAHKEMESİ CELPNAME
SIRADAKİ HABER

