banner564

Panik yaptı yakalandı

Polisi görünce elindeki uyuşturucu bulunan çantayı yere atan zanlının evinde de uyuşturucu ele geçirildi

Panik yaptı yakalandı
banner598
Elindeki uyuşturucu olan çantayı evine girerken caddeye atan D.G, polis tarafından gözaltına alındı. Lefkoşa’da devriye gezen polis ekiplerini görünce elindeki paketi caddeye atıp aynı cadde üzerinde bulunan evine giren zanlının bu hareketinden şüphelenen polis, yere atılan pakette uyuşturucu olduğunu tespit etti.
Polis bunun üzerine zanlının evinde de arama yaptı. Yapılan aramada evinde de uyuşturucu bulunan zanlı gözaltına alınarak dün tutuklama talebi ile Lefkoşa’da mahkemeye çıkarıldı.
Polis, 25 Kasım, saat 23.00 sıralarında devriye gezen polis ekibi tarafından şüpheli görülen zanlı D.G.’nin polisi fark etmesi üzerine kaldırım üzerine attığı pakette yaklaşık 6 gram ağırlığında sentetik cannabionid türü uyuşturucu madde bulunduğunu söyledi. 
Polis, olayın akabinde tutuklanan zanlının evinde ve kullanımında bulunan araçta yapılan aramada, 2 adet içerisinde tütün ile karışık sentetik cannabionid türü uyuşturucu olan ucu yanık sarma sigara, yaklaşık 3 gram ağırlığında sentetik cannabionid türü uyuşturucu madde daha bulunduğunu söyledi.  Polis, zanlının gözaltına alındığını hakkında soruşturma başlatıldığını belirterek, 3 gün süre ile tutuklu kalmasını talep etti.
Talebi değerlendiren mahkeme zanlı hakkında 3 gün tutukluluk kararı verdi.

Güncelleme Tarihi: 27 Kasım 2016, 08:54
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner471

banner474