banner564

Para ve altınlar bulunamadı

Girne’de çalıştığı evden 65 bin TL tutarında ziynet eşyası ve nakit para çaldığı iddiasıyla tutuklanan Rosario Baluyot, cezaevine gönderildi

Para ve altınlar bulunamadı
banner598
Temizlikçi olarak çalıştığı evden 5 bin lira nakit para ve yaklaşık 60 bin TL’lik ziynet eşyası çaldığı iddiasıyla hakkında soruşturma başlatılan Rosario Baluyot, tutuklu yargılanmak üzere cezaevine gönderildi.
Girne’de çalıştığı evin sahibinin şikayeti üzerine polis tarafından hakkında soruşturma başlatılan zanlının gönüllü bir ifade vererek nakit para çaldığını itiraf ettiği bildirildi.
Zanlı tarafından çalındığı ileri sürülen ziynet eşyaları ve paraların ise henüz bulunamadığı öğrenildi.
Hırsızlık iddiasıyla tutuklanan ve ülkede çalışma izni ile bulunan zanlının işvereni tarafından çalışma izninin iptal edildiği belirtildi.
Aleyhinde alınan tutukluluk süresi dolan zanlı dün teminat talebiyle Girne Kaza Mahkemesi’ne çıkarıldı. Duruşmada zanlı Rosario Baluyot’un “müstahdem tarafından sirkat” suçundan tutuklandığı ancak kayıp olan emarelerin bulunamadığı, bu aşamada soruşturmanın tamamlandığı belirtildi. 
Polis, ev sahibi ile görüştüklerini ve zanlının çalışma iznini durduracağını bilgisi aldıklarını, bu durumun ardından zanlının ülkede bir bağı kalmayacağına dikkat çekti. Polis, zanlının davaları görüşülünceye kadar uygun bir teminata bağlanmasını talep etti.
Talebi değerlendiren mahkeme zanlının tutuklu yargılanmasına ve bu amaçla 45 gün süre ile cezaevine gönderilmesine karar verdi.

Güncelleme Tarihi: 06 Aralık 2016, 09:14
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner471

banner474