banner564

Paralar henüz bulunamadı

Alaniçi’nde yaşayan iki emekli kadının toplamda 25 bin lirasını çalmakla suçlanan Uğur Çayır ve Fehmi İlişen hakkındaki soruşturma tamamlandı

Paralar henüz bulunamadı
banner598
Hüseyin ÇİÇEK
Alaniçi köyünde emekli olan Dudu Özmani ile Şerife Korkmaz’a ait ikametgahlardan toplamda 25 bin TL sirkat ettiği iddia edilen Uğur Çayır ile Fehmi İlişen teminat maksatlı dün Mahkeme huzuruna çıkarıldı.
Mahkemeye olayı aktaran Dörtyol Polis Karakolunda görevli polis memuru Metin Aslan zanlıların 18 Ağustos 2014 tarihinde Alaniçi köyünde Dudu Özmani ve Şerife Korkmaz’a ait ikametgahlardan toplamda 25 bin TL nakit para sirkat ettiklerini söyledi. Paranın 405 TL’ lik kısmının bulunduğunu söyleyen Aslan, geriye kalan miktarın halen aranmakta olduğunu aktardı. 

Kimse kefil olmadı
Zanlılar hakkındaki soruşturmanın tamamlandığını bildiren Aslan, her iki zanlının da davaları görüşülünceye kadar uygun bir teminat ile serbest bırakılmalarını talep etti.
Huzurundaki şahadeti dinleyen Yargıç Ayşen Toroslu, zanlıların 3’er bin TL nakdi kefalet yatırmaları ve KKTC vatandaşı birer kefilin 50’şer bin TL’lik şahsi kefaleti şartı ile tutuksuz yargılanmak üzere serbest bırakılmalarına karar verdi. Teminat şartlarını yerine getiremeyen her iki zanlıda Hükümsüz tutuklu olarak Merkezi Cezaevi’ne gönderildi.

Güncelleme Tarihi: 28 Ağustos 2014, 10:50
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner471

banner474