banner564

Parayı çoğaltmak istemiş!

Pakistan uyruklu Muhammed Rızwan, paket servis elemanı olarak çalıştığı Wabi Kumpir isimli iş yerinden hırsızlık yaptığı iddiasıyla tutuklandı

Parayı çoğaltmak istemiş!
banner598
Pakistan uyruklu Muhammed Rızwan, Lefkoşa’da paket servis elemanı olarak çalıştığı Wabi Kumpir isimli iş yerinden hırsızlık yaptığı iddiasıyla gözaltına alınarak mahkemeye çıkarıldı. Muhammed Rızwan’ın müşterilere götürdüğü yemekler karşılığında aldığı ve bir günlük hasılat tutarı olan 300 TL’yi işyeri kasası yerine cebine attığı ileri sürüldü. Mahkemeye aktarılan bilgilere göre zanlı, çaldığı paralarla soluğu en yakın bet ofisinde aldı ve paranın tümü ile kumar oynadı. Kumarda parayı kaybeden zanlı şikâyet üzerine polis tarafından gözaltına alındı. Hakkında hırsızlık suçundan başlatılan soruşturma tamamlanan zanlı dün teminat talebi ile Lefkoşa’da mahkemeye çıkarıldı.
Teminat duruşmasında Wabi Kumpir isimli iş yerinde çalışan zanlının,3 Temmuz tarihinde müşterilere götürdüğü yemeklerin karşılığında almış olduğu 300 TL’yi çaldığı belirtildi. Polis, parayı kasaya bırakmayıp çalan zanlının alınan şikâyet üzerine tutuklandığını ve gönüllü ifadesinin alındığını söyledi. Polis, zanlının ifadesinde parayı bir bet ofisinde bahislerde kaybettiğini itiraf ettiğini belirtti. Zanlı hakkında başlatılan soruşturmanın tamamlandığını kaydeden polis, davasında hazır olması için teminata bağlanmasını talep etti. Mahkeme, zanlının haftada 2 gün polise giderek imza atması, 20 bin TL değerinde şahsi kefalet senedi imzalaması ve yurt dışı çıkış yasağı şartları ile tutuksuz yargılanmasına karar verdi.

Güncelleme Tarihi: 05 Ağustos 2015, 10:28
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner471

banner473