banner564

Parmağı kırıldı

Ayda 2 bin kişinin başvurduğu sinir hastanesinde çalışan hasta bakıcılar arasında çıkan kavgada Fatma vurdu, Emine sustu

Parmağı kırıldı
banner598

 Suna ERDEN

Barış Ruh ve Sinir Hastalıkları Hastanesi’nde hastabakıcılar arasında çıkan kavga polislik oldu. elde edilen bilgilere göre, 39 yaşındaki Fatma Kartal isimli 15 yıllık hasta bakıcı, “Benim işimi yapıyorsun” diyerek Emine A. isimli hasta bakıcı kadına saldırdı. Çıkan kavgada E.A.’ nın boğazını sıkan zanlı serçe parmağını da kırdı. Şikâyet üzerine gözaltına alınan zanlı dün tutuklama talebiyle Lefkoşa’da mahkemeye çıkarıldı. 
Lefkoşa Adli Şube’de görevli polis memuru, zanlının 10 Temmuz tarihinde meydana gelen vahim zarar, ciddi darp suçlarından tutuklandığını söyledi. Polis, 10 Temmuz’da saat 18.30 sıralarında Barış Ruh ve Sinir Hastaklıkları Hastanesi’nde 15 yıldır hasta bakıcı olarak çalışan zanlının, hastanenin mutfak kısmında kendisi gini hasta bakıcı olan E.A. isimli kadının boğazını sıkıp darp ettiğini ifade etti. Polis, E.A.’nın tekerlekli sandalyede olan bir hastayı mutfağa götürmesi üzerine zanlının “benim işimi yapıyorsun”diyerek saldırdığını aktardı. Çıkan kavgada E.A.’nın serçe parmağının kırıldığını, bunu bir gün sonra fark eden E.A. nın 11 Temmuz’da polise şikâyetçi olduğunu açıklayan polis,  zanlının aleyhine getirilen davaları kabul etmediğini, soruşturmanın tamamlandığını belirterek, teminat istedi. Mahkeme, bir kefilin 30 bin TL kefalet senedi imzalaması ve yurt dışı çıkış yasağı şartı ile zanlının tutuksuz yargılanmasına emir verdi. 

Güncelleme Tarihi: 13 Temmuz 2018, 09:54
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner608

banner474