banner564

Girne Özgür Ada Lions ve Lefkoşa Başkent Lions Kulübü başkan ve üyeleri, Reşat Akar’ı ziyaret etti

Basın Günü’nü kutladılar

Girne Özgür Ada Lions ve Lefkoşa Başkent Lions Kulübü başkan ve üyeleri, Reşat Akar’ı ziyaret etti
banner598

 Girne Özgür Ada Lions ve Lefkoşa Başkent Lions Kulübü başkan ve üyeleri, 11 Temmuz Basın günü münasebetiyle, Kıbrıs Türk Gazeteciler Cemiyeti Başkanı ve Diyalog Medya Genel Yayın Yönetmeni Reşat Akar’ı ziyaret ettiler.

Ziyarette konuşan Girne Özgür Ada Lions dönem başkanı Ömra Can, Reşat Akar ve tüm çalışanların basın gününü kutladı. Can, Diyalog Medya’nın başarılarından da söz ederek, Akar’ı tebrik etti, Lionslar olarak Diyalog Medya’nın desteklerini beklediklerini aktardı.
Lefkoşa Başkent Lions Kulübü başkanı Tuncay Epgü de basınla olan irtibatlarını Diyalog Medya ile kurmak istediklerini kaydetti. 
Diyalog Medya’yı takip ettiklerini anlatan Epgü, basının ihtiyaçlı ailelere ulaşımda ve yardım toplamada çok önemli bir rolü olduğunu belirterek, bu irtibatı Diyalog Medya ile yürütmek istediklerini anlattı. 
Gazeteciler Cemiyeti Başkanı ve Diyalog Medya Genel Yayın Yönetmeni Reşat Akar da Lionsların çalışmalarını yakından takip ettiğini vurgulayarak, desteklerini esirgemeyeceklerini vurguladı. Akar, ziyaret için teşekkürlerini de sundu, kulüplere çalışmalarında başarılar diledi.

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner608

banner473