banner564

“Partiye bir abilik yap”

Seçilmesi halinde UBP’deki kan kaybını durduracağını söyleyen Ünal Üstel, adaylığında tabandan gelen yoğun isteğin etkili olduğunu ifade etti:

“Partiye bir abilik yap”
banner598
Ulusal Birlik Partisi (UBP) Genel Başkan Adayı, Girne Milletvekili Ünal Üstel, tabanın yoğun isteğine uyarak aday olmaya karar verdiğini söyledi.
Kendisine, “Bu partinin bir büyüğü olarak, idaresinden memnun olmadığımız UBP’nin Genel Başkanlığı’na aday olmanızda, bir abilik yaparak partinin önünü açmada etkin olmanızda büyük yarar görüyoruz” denildiğini ifade eden Üstel, genel başkanlığa seçilmesi halinde, UBP’deki kan kaybını durduracağını belirtti.
Katıldığı bir televizyon programında adaylığı ve hedefleri hakkında açıklamada bulunan Üstel “UBP, tarihinde ilk kez bu kadar çok adayın çıktığı bir kurultaya gidiyor. Bu güzel bir olay, çok adaylı kurultaydan hiç kimsenin rahatsız olmaması gerekir” diye konuştu.

“UBP’deki kan kaybı durmalı”
Ünal Üstel, UBP’nin yaşadığı oy kaybının cumhurbaşkanlığı seçimlerinde de devam ettiğini söyleyerek, “Bu dönemde yaşanan yerel ve genel seçimlerin yanı sıra Cumhurbaşkanlığı seçimlerinde alınan sonuçlar kesinlikle tatmin edici değildir. Ortaya çıkan oy kaybı 2013 yılındaki Genel Başkan değişikliğinden sonra da devam etmiş, bu duruma müdahale etme, partide meydana gelen kan kaybının durdurulması için çalışma yapma gereği doğmuştur” diye konuştu. 

“20 yıllık vizyon oluşturulacak”
Üstel, sözlerini şöyle tamamladı: “31 Ekim’de Genel Başkan seçilmem halinde UBP’nin önümüzdeki 20 yıllık vizyonunu oluşturacak ve halkımızla paylaşacağız. Bu vizyonun içinde çağdaş dünya yapısı ve Avrupa Birliği ile uyum konuları da olacaktır. Bizim vizyonumuz dünya koşullarına uygun, halkımız tarafından gönül rahatlığıyla kabul gören, çağdaş ve yenilikçi bir anlayışla oluşturulacaktır”  

Güncelleme Tarihi: 27 Ağustos 2015, 09:59
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner608

banner473